Kepsut MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Kepsut Meslek Yüksekokulunda, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

PAYLAŞ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan ve Hayatın Ritmini Yakala ritim grubunun müzik dinletisi ile devam eden törende öğrenciler adına Okul Birincisi Azize Çınar bir konuşma yaptı. Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın da yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti. Törende ayrıca Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Okul Birincisi Azize Çınar’ı Belediye bünyesinde işe alacaklarının sözünü verirken, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın da Belediye Başkanı İsmail Cankul’a teşekkür ederek, bir sonraki yıl da okul birincisinin belediye tarafından işe alınacağı müjdesini aldıklarını söyledi.

Kepsut MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.

Kepsut MYO'da Mezuniyet Coşkusu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN