Mega Yıldız 'En İyi Mekân' Seçildi

Türkiye'nin En Favori Mutfaklarının halk oylamasıyla seçildiği 'Favori Lezzetler Ödülleri'nde Balıkesir rüzgârı esti. Onbinlerce kişinin katıldığı oylamada Mega Yıldız Aile Lokantası 'En İyi Çıkış Yapan Mekân' ödülüne layık görülerek alanındaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Türkiye’nin En Favori Mutfaklarının halk oylamasıyla seçildiği ‘Favori Lezzetler Ödülleri’nde Balıkesir rüzgârı esti.
Bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘Favori Lezzetler Ödülleri’, “Benim Favori Lezzetim” temasıyla gerçekleşti. Ödül törenine yeme-içme dünyasının önde gelen firma temsilcilerinin yanı sıra sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim de katıldı.

Türkiye'nin tek halk oylaması gastronomi derecelendirme sistemiyle gerçekleşen Favori Lezzetler Ödüllerine,  bu yıl 100 bin üzerinde rekor bir dijital oy katılımı gerçekleşti.

"Favori Lezzetler Ödülleri" Elite World Hotel Asia’daki görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Balıkesir ödül gecesinde üç ödül birden kazanırken Onbinlerce kişinin katıldığı oylamada Mega Yıldız Aile Lokantası ‘En İyi Çıkış Yapan Mekân’ ödülüne layık görülerek alanındaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

Gecede ayrıca Balıkesir Büyükşehir ile Sındırgı Belediyeleri de “Gastronomiye Değer Katan Belediyeler” kategorisinde ödüle layık görüldü.
Görkemli törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Doğan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile Mega Yıldız Aile Lokantası İşletme Sahibi Sinan Ergüven katıldı.

Onbinlerce kişinin katıldığı oylamada Sinan Ergüven yönetimindeki Mega Yıldız, bölgenin ‘En İyi Çıkış Yapan Mekân’ı seçildi.
Mega Yıldız Aile Lokantası İşletme Sahibi Sinan Ergüven konuyla ilgili Balıkesir Haber TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN