MOD10'un Sesi, Akçay Kordon'da Yankılandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı MOD10 Gençlik Orkestrası, yaz konser turnesinin ikinci ayağı olan Akçay Kordon'da vatandaşlara muhteşem bir konser deneyimi yaşattı. Kordonu dolduran vatandaşlar, MOD10'un şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Birbirinden yetenekli 8-18 yaş arasındaki 45 gençten oluşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren MOD10 Gençlik Orkestrası, yaz konserleri turnesinin ikinci ayağı olan Edremit Akçay Kordon’da dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Sanatçısı Umut Ayral’ın şefliğinde; 80’lerden günümüze Türk Müziğinin en sevilen eserlerini seslendiren gençlerin muhteşem performansı, Akçay halkını mest etti. Kordonu dolduran vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Akçay’da böyle muhteşem bir konser düzenlediği için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı Ahmet Akın’a teşekkürlerini ileten vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Konserin oldukça güzel geçtiğini belirten Betül Özkan “Enerjileri güzeldi, ortam olarak eğlenceliydi. Ahmet Başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

 

“MOD10’U ÇOK SEVDİK”

Edirne’den Balıkesir’e yaz tatilini geçirmek için geldiğini söyleyen Çiçek Karada “Kızımla beraber yaz tatili için buradayız. Program çok hoşumuza gitti. Balıkesir Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz. MOD10 Gençlik Orkestrası’nın şarkılarını, sanatçılarını çok sevdik.” şeklinde konuştu.

 

“GÜZEL BİR GECE GEÇİRDİK”

Ailesiyle birlikte konserde çok eğlendiklerini belirten Dilek Dertli “Konseri çok beğendim. Gençliğimde popüler olan müzikleri canlı dinlemek çok hoşuma gitti. Torunlarımı da alıp konsere geldim. Güzel bir gece geçirdik. Emeği geçenlere de çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

“AHMET BAŞKANIMIZ BİZE BU İMKÂNI TANIDI”

MOD10 Gençlik Orkestrası üyelerinden Tunç Kerem Yalaz “Baterist olarak orkestrada yer alıyorum. Bu müzik grubunun bir parçası olduğum için çok memnunum. Gördüğüm kadarıyla ilk defa bu şekilde bir proje yapılmış. Bu projede yer almak da beni çok mutlu ediyor. Biz sahnede eğlendikçe seyircilerimiz de eğleniyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın bizlere bu turne imkânını sağladı.” diyerek Başkan Akın’a teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

MOD10’un Ağustos ayında gerçekleşecek diğer yaz konserlerinin takvimi şöyle;

10 Ağustos Cumartesi Ayvalık Kırlangıç Fabrika yanı

13 Ağustos Salı Erdek Meydan

15 Ağustos Perşembe Sındırgı

19 Ağustos Pazartesi Gönen Meydan

27 Ağustos Salı Marmara Avşa Adası

31 Ağustos Cumartesi Altıeylül Kuvayı Milliye Meydanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN