Mustafa Canbey: 'Moraliniz bozulmasın, iktidar biziz'

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir İl Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde yaşanan kayıpların kimsenin moralini bozmaması gerektiğini vurguladı

PAYLAŞ


AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir İl Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde yaşanan kayıpların kimsenin moralini bozmaması gerektiğini vurguladı. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana karşılaştığı engellere ve krizlere rağmen dimdik ayakta durmayı başardığını belirten Canbey, bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki güçlü bir yönetim sayesinde gerçekleştiğini ifade etti.
Canbey, “22 yıldır millete hizmet aşkıyla yola çıktık ve bu yolda devam ediyoruz. En önemli ilkemiz, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğudur. Bu amaçla Balıkesir’in her köşesini sokak sokak, köy köy dolaşıyoruz. Bu, Cumhurbaşkanımızdan bize miras kalan bir görevdir. 90’lı yılların başında yola çıktığında böyle yaptı. Türkiye’deki siyaseti resetledi ve büyük değişimi başlattı” dedi.

Mustafa Canbey: 'Moraliniz bozulmasın, iktidar biziz'
İKTİDAR BİZİZ, ÜLKEYİ BİZ YÖNETİYORUZ
Balıkesir ve Türkiye genelinde çok güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini ve bu hizmetleri sürdürmeye kararlı olduklarını belirten Canbey, mevcut sorunların farkında olduklarını dile getirdi. “Sorunlarımız var, dertlerimiz var, problemsiz değiliz. Vesayetle, ekonomik zorluklarla, uluslararası zorluklarla mücadele ettik. Bunu Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi güçlü bir liderin arkasında yaptık. Bu lider başımızda ve görevine devam ediyor. Bayrak Cumhurbaşkanımız Erdoğan’da, iktidar biziz, ülkeyi biz yönetiyoruz. Moralimizi bozacak bir şey yok. Yerel seçimlerde yol kazası oldu. Bunun olmasını istemezdik, hatalar ve eksikler olmuştur. Bunları kendi içimizde konuşarak yola devam etmemiz lazım. Bu millet bizden hizmet bekliyor,” diye konuştu.
UZAYDA DA ARTIK YERİMİZ VAR

Canbey, ekonomide yaşanan zorlukların da aşılabileceğini vurgulayarak, önümüzdeki dönemde enflasyonun düşeceğini belirtti. Ayrıca, deprem, pandemi ve uluslararası krizlerle başa çıktıklarını hatırlatan Canbey, Türkiye’nin uluslararası arenada yürüttüğü mücadelenin de sürdüğünü söyledi. "Türkiye’nin ayak basmadığı yer kalmadı. Dünyada demeyelim, artık uzaya da yaklaştık, uzayda da artık yerimiz var.” dedi.

Canbey, konuşmasında Filistin’de yaşananlara da değinerek, “Filistin’de binlerce insanı katlediyorlar, kimsenin gıkı çıkmıyor. Bununla uğraşan bir tek adam var, o da Recep Tayyip Erdoğan. Oradaki soykırımın durdurulması için uğraşıyoruz. Oradaki kardeşlerimize biz sahip çıkıyoruz,Türk milleti sahip çıkıyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN