Sındırgı ve Burhaniye'de Tütün Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir'in Sındırgı ve Burhaniye ilçelerinde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün mamulleri kaçakçılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

PAYLAŞ

Balıkesir’in Sındırgı ve Burhaniye ilçelerinde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün mamulleri kaçakçılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca, tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Sındırgı İlçesinde kaçak tütün mamulleri imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüphelinin ev ve işyerinde arama yapıldı.

Aramalarda; 13 kilo açık kıyılmış tütün, 22.700 adet dolu makaron, 50.000 adet boş makaron, 3 litre kaçak içki, 1 adet av tüfeği ve 55 adet fişek ele geçirildi.
Olayla ilgili 1 şüpheli yakalandı.

Burhaniye İlçesinde de kaçak tütün mamulleri imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüphelinin ev ve eklentilerinde aramalar yapıldı.
Yapılan aramalarda; 44 kg. açık kıyılmış tütün, 1.700 adet dolu makaron, 15.000 adet boş makaron, 3 adet sigara sarma makinası, 1 adet nem ölçüm cihazı ve 157 adet sahte bandrol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı.
Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN