Vali Şıldak Sahil Güvenlik Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Mavi Vatan'ı canı pahasına koruyan sahil güvenlik personeli ile iftarda buluştu.

PAYLAŞ

Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde Ayvalık Vilayetler Evi Otelinde düzenlenen programa Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Emrah Kadir Çakır ile sahil güvenlik personeli ve aileleri katıldı.

Ramazan Ayında gerçekleştirdiği iftar programlarıyla yardıma muhtaç aileler, huzurevinde kalan büyükler ve çocuk evlerinde minikler, engelli vatandaşlar, şehit aileleri ve gaziler, yetim çocuklar ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Şıldak devletin gülen yüzü olmaya devam ediyor. 

Vali Şıldak Sahil Güvenlik Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

Toplumun farklı kesimleriyle hep birlikte olmaya özen gösteren Şıldak, sahil güvenlik personeliyle bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada, "Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığımız, Çanakkale'den İzmir'e kadar olan bu Mavi Vatan'da güvenliğimizi, asayişimizi sağlayan dinamik bir güç. Özellikle son dönemde yeni yapılanmasıyla teçhizatıyla, donanımıyla ve bütün deniz vasıtalarıyla gün geçtikçe gücüne güç katan önemli bir kurumumuz. Nitelikli ve yetişmiş insan gücü olarak bu görevi en iyi şekilde icra ediyorsunuz. Hemen karşımızda Yunanistan'ın Midilli Adası bulunuyor. Oradan bize sürekli sirayet eden bazı olumsuzluklar oluyor. Bunları sizler üstün bir gayretle bertaraf ediyor, ülkemizin şerefini ve onurunu koruyorsunuz. Sizlerin çalışmalarını takip ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Bu coğrafyanın da kendine özel şartları, güzellikleri var. Bir çok güzelliklere sahip bu coğrafyaya siz de ayrı bir değer katıyorsunuz. Ben hepinizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Vali Şıldak Sahil Güvenlik Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN