Vali Ustaoğlu Edremit'te Muhtarlarla Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu mahalle muhtarları ile bir araya geldiği programların üçüncüsünü Edremit İlçesine gerçekleştirdi.

PAYLAŞ

Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, kurumların bölge ve il müdürleri, muhtarlar ve ilgililer katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Toplantıda konuşan Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş da ilçede muhtarlar ile işbirliği içerisinde çalışmaların yürütüleceğini dile getirdi. Toplantıda emniyet ve jandarma tarafından ilçede yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili de yapılan sunumlarda bilgilendirmelerde bulunuldu. 

Ustaoğlu, “Muhtarlarımızın Desteği Çok Önemli”

Toplantının sonunda değerlendirmede bulunan Vali İsmail Ustaoğlu; Edremit’in emniyet ve asayişini sağlayarak huzurlu bir ilçe olması için, tüm birimlerin gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalıştığını söyledi. Ustaoğlu, muhtarlık kurumunun devletle vatandaş arasında bir köprü olduğuna vurgu yaptı. Ustaoğlu, “Sizler seçildiğiniz mahallelerinizde devleti temsil ediyorsunuz. Bu sebeple kurumlarımızla koordineli olmanızı çok önemsiyoruz. Huzur ve asayişin sağlanmasında da sizlerin desteğine ihtiyacımız var.” diye konuştu. 

Vali İsmail Ustaoğlu gençlerin geleceğini karartmaya çalışan yasaklı madde kullanımı noktasında Edremit İlçesinde çok başarılı operasyonlar yapıldığını kaydetti. Ustaoğlu, “Uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların ihbarları, ailelerin desteği ve muhtarlarımızın duyarlılığı sayesinde başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz. Edremit İlçemizde muhtarlarımızın hızlı iletişimi ile de yapacağımız çalışmalar gençlerimizin ve vatandaşımızın huzuru noktasında büyük önem arz ediyor.” şeklinde konuştu. 

Yaz mevsimi ile birlikte körfez bölgesinin nüfusunda artış olacağını hatırlatan Vali Ustaoğlu, gelen misafirlerin huzur ve güven içerisinde tatil yapmaları için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı. Emniyet, asayiş, trafik düzeni gibi her tür konuda hassas davranarak misafirlerin iyi intiba ile ayrılması gerektiğinin altını çizdi. Yine yaz mevsiminde orman yangını riskinin arttığını da hatırlatan Ustaoğlu, orman yangınlarının önüne geçmek için alınacak kararların muhtarlar tarafından yakından takibiyle sahada uygulanmasını istedi. 

Görevlerine yeni seçilen muhtarlara hayırlı olması temenni eden Vali Ustaoğlu, devam eden muhtarlara da çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN