Yaz geceleri, Büyükşehir'in konserleriyle renklendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin il merkezinde ve ilçelerde düzenlediği konserler hız kesmeden devam ediyor. MOD10 Gençlik Orkestrası Ayvalık'ta unutulmaz bir konsere imza atarken hafta sonu trafiğe kapanan Milli Kuvvetler Caddesi'nde de vatandaşlar AURA ve Osman Çiçek konserleriyle keyifli zaman geçirdiler.

PAYLAŞ

 

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşların istek ve taleplerine yönelik hizmetler sunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, şehrin kültür sanat hayatını da geliştiriyor. Hafta sonu Milli Kuvvetler Caddesi’nde düzenlenen konserlere akın eden vatandaşlar keyifli zaman geçirirken; genç sanatçılar da kendilerine olanak tanıyan Başkan Akın’a teşekkür ettiler. Ayvalık’ta Kırlangıç Yaşam Merkezi sahilinde ise MOD10 Gençlik Orkestrası, sevilen şarkıları Ayvalıklılar için söyledi.
MİLLİ KUVVETLER CADDESİ ŞARKILARLA ŞENLEND İ
Milli Kuvvetler Caddesi’nde kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Hafta sonu trafiğe kapatılarak müziğe kapı açılan caddede; AURA müzik grubu ve Osman Çiçek sahne aldı. Keyifli sahne performanslarını deneyimlemek isteyen Balıkesirliler alanı doldururken, hep birlikte şarkılara da eşlik ettiler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın en beğenilen hizmetlerinden olan bu konserlere ilgi de her geçen gün artıyor.
AYVALIK’TA MOD10 RÜZGARI ESTİ
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren MOD10 Gençlik Orkestrası, Kırlangıç Yaşam Merkezi sahilinde Ayvalıklılarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçısı Umut Ayral’ın şefliğinde gerçekleşen konserde Türk Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi. Sahili dolduran vatandaşlar, tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Hepsi birbirinden yetenekli 8-18 yaşları arasında 45 gençten oluşan MOD10 Gençlik Orkestrası, yaz turnesi konserlerine devam edecek. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN