Yıllardır Yapılmayan Yolu Başkan Akın Yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ahmet Akın'ın seçim sürecinde verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Kepsut ilçesinin Recepköy Mahallesi ve Tekkeköy Mahallesi istikametindeki toprak yol, asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

PAYLAŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim sürecinde verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Uzun yıllar yolu yapılmayan köylerde sathi kaplama ve sıcak asfalt yapım çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Kepsut’un Recepköy Mahallesi’nde 3 kilometre 750 metre, Tekkeköy Mahallesi’nde ise 2 kilometre 750 metre uzunluğunda ve ortalama 8 metre genişliğindeki yolu asfalta kavuşturdu.

 

“ON NUMARA KENTE ON NUMARA BAŞKAN

OLDUĞUNU BİZE GÖSTERMİŞ OLDU”

Yol yapım çalışmalarıyla ilgili konuşan Kepsut Recepköy Mahallesi Muhtarı Aydın Aktaş “Ahmet Başkanımız, bana Temmuz’un 20’sinde yol çalışmasına başlarız demişti. Temmuz’un 18’inde yol çalışmasına başladı. Verdiği sözü tuttu. Kendisine köyümüz adına çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok büyük bir dertten kurtardı. On numara kente on numara başkan olduğunu bize göstermiş oldu. Başkanımız sağ olsun verdiği sözü tuttu, yolu yapacağım dedi yaptı. Büyükşehir Belediyesi’ne ve Ahmet Başkana çok teşekkür ederiz.” dedi.

 

AHMET BAŞKAN GELDİ, YOLLAR YAPILDI

Kepsut Recepköy Mahallesi sakini Haydar Yıldırım, çalışmaların devam etmesini istediğini belirterek “Şimdiye kadar yapılmayan hizmetleri Ahmet Başkan döneminde yapılmış olarak göreceğiz inşallah. Ben yaklaşık on yıldır buradayım. Bu yol rezil vaziyette. Üç sefer ön takım yaptırdım arabaya dünyanın parasını harcadım ve bu yol yapılmadı. Ahmet Başkan geldi; söz verdi, yaptı.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN