Ankara'da Her Kesimi birleştiren iftar

Ankara'da Balıkesirlilerin sesi, birleşme noktası Ankara Balıkesir Derneği'nin 2 yıl aradan sonra ilk iftar yemeği oldu. İftar geçmişte de olduğu gibi yine muhteşem bir katılımla gerçekleşti. 

PAYLAŞ

Her yıl geleneksel hale gelen, ancak salgın ve yasaklar nedeniyle 2 yıldır ara verilen iftar yemeği beklenenin üzerinde sayıda hemşehri katılımıyla ve muhabbetle gerçekleşti.
Çok sayıda Balıkesirlinin biraraya geldiği iftar yemeğine Balıkesir Milletvekilleri P. Mutlu Aydemir, Ahmet Akın, Mustafa Canbey, Ensar Aytekin, İsmail Ok, Fikret Şahin, Adil Çelik katıldı.
Yine iftara Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, İşadamı Güner İşlek, Devlet Sanatçısı Ünvanına sahip Hemşehrimiz Fotoğraf Sanatçısı Ozan Sağdıç, 
Yargıtay Üyesi Hikmet Kanık, C.Başsavcı Vekili Mustafa Gökçe, önceki dönem Milletvekillerinden İlyas Yılmazyıldız, Ostim  Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof.Dr. Ünsal Sığrı, Ankara Bşb Kırsal Hizmetler D.Başkanı Mekin Tüzün de Katıldı.  
Dernek Başkanı servet Camgöz yaptığı konuşmada İftara katılan hemşehrilerine teşekkür ederek Balıkesirlileri  biraraya getirmekten haz duyduklarını, hemşehrilerini birbirleriyle tanıştırmaktan, samimiyeti arttırmaktan gurur duyduklarını söyledi. 
Ankara'da okuyan Balıkesirli öğrencilere destek çıktıklarını, Balıkesirlilik ruhu aşıladıklarını belirterek bunu dürüstlükle yaptıkları için başarılı oldukları, güvenenleri mahcup etmediklerini söyledi. Hemşehrilerinin destekleriyle bugünlere geldiklerini öğrenciliklerinden gelen , şimdi mezun olup iş hayatına atılan genç hemşehrileriyle gurur duyduklarını 
belirten Camgöz öğrencilere burs hesabına her zaman destek, fitre zekat, bağış gönderilebileceğini söyledi ve katkıda bulunanlara teşekkür etti. 

Ankara Balıkesirliler Derneği’nin çalışmalarından övgüyle bahseden ATO Başkanı  Gürsel Baran Başkan Servet CAMGÖZ ve yönetiminin özverili çalışmalarıyla  çok geniş kitlelere ulaşabildiğini gördüklerini, dürüst çalışmalarıyla Ankara’nın saygın sivil toplum kuruluşları arasında yer almasından memnuniyet duyduklarını söyleyerek ortak çalışmalarda da bulunduklarını , ATO tarafından dünyada bir ilk olarak Mart ayında 
düzenlenen Eko İklim Zirvesinde katkıları için memnuniyetlerini belirtti. 

Ülkemizin ve Balıkesirin saygın iş insanlarından, Yırcali Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Dünya Odalar Federasyonu Başkanlığı görevinde bulunan A.Rona YIRCALI da yaptığı konuşmada tüm hemşehrilerini, Vekillerini birarada görmekten mutlu olduğunu belirterek Ankara Balıkesirliler Derneğinin Balıkesirlileri  bir araya getirme konusunda  çalışmalarını yakından izlediğini,  çok memnun olduğunu belirterek çalışmalarını  takdirle karşıladığını söyledi.
“Hepimiz Balıkesir için düşünmeliyiz” diyen YIRCALI, Balıkesir’in ön planda olduğu düşünce tarzının önemli olduğunu, Balıkesir için neler yapılabileceğinin düşünülmesi gerektiğini belirtti. 
“Böyle düşünürsek Balıkesir’imiz için güzel şeyler yapılacağına inanıyorum” diyen Rona Yırcalı, Balıkesir’e hizmet konusunda Ankara 
Balıkesirliler Derneğinin örnek sayılacağını, hele Balıkesirli öğrencilere  desteğinin çok güzel ve takdire şayan olduğunu söyledi.
Milletvekilleri  Pakize Mutlu Aydemir,  Ahmet Akın, Adil Çelik, Ensar Aytekin, Mustafa Canbey, Fikret Şahin ve İsmail Ok, yaptıkları konuşmalarda hemşehrileriyle bir arada olmanın keyfini yaşamaktan mutlu olduklarını belirterek, birleştirici çalışmaları için Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve Yönetiminee teşekkür ettiler.
Salgın sonrası yapılan ilk İftar yemeği olmasına karşın oluşan muhabbet ortamı, samimi sohbetler ile geç saatlere kadar süren etkinliğin kısa sürede tekrarı da talep edildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN