Başkan Yılmaz, Erdekliler ile Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz gittiği Erdek İlçesi'nde vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılandı.

PAYLAŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan Programı kapsamında gittiği her ilçede vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanıyor. Bütçelerinin ve insan kaynaklarının yettiği ölçüde gittiği her ilçede ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Yılmaz, birçok engelli vatandaşında akülü tekerlekli sandalye, hasta yatağı gibi ihtiyaçlarını gidererek yüzleri güldürüyor.

Başkan Yılmaz, Erdekliler ile Buluştu

BAŞKAN YILMAZ SABRİ İLE SIKI DOST OLDU
Balıkesir’in turizm potansiyeli yüksek ilçelerinden olan ve bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil düzenlemeleri ile dikkatleri çeken Erdek İlçesi’nde Başkan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve Cumhur İttifakı temsilcileri ve teşkilat mensuplarıyla esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptı. Başkan Yılmaz, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'u, Erdek İlçe Müftülüğü, Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı’nı, Büyük Birlik Partisi Erdek İlçe Başkanlığını, Erdek Belediye Başkanlığını, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek dernek öğrencisi Sabri Söğüt’ün evinde de orucunu açtı.

Başkan Yılmaz, Erdekliler ile Buluştu

ERDEK’TE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILDI
Diğer yandan da Büyükşehir Belediyesi İftar TIR'ı Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yemek dağıtırken, ihtiyaç sahiplerine de erzak kolileri ulaştırıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan programı kapsamında da iftarın ardından Cumhuriyet Meydanı'nda Hacivat ve Karagöz oyunu gösterimi yapıldı.

Başkan Yılmaz, Erdekliler ile Buluştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN