Burhaniye Belediyesi EMITT Fuarı'nda

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) iki yıl aradan sonra 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını açıyor. Burhaniye Belediyesi, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek EMITT turizm fuarına katılacak.

PAYLAŞ

Burhaniye Belediyesi TÜYAP kongre ve Fuar Merkezinde 3. Salon B-542 numaralı yerde, yerli ve yabancı tüm katılımcılar ve misafirler için stant hazırlıklarını tamamladı.

“BURHANİYE DÜNYAYA TANITILIYOR”
Her yıl yüz binlerce ziyaretçisi olan fuara bu yıl yoğun bir ilgi var. Birçok şirket kamu kuruluşu ve Belediye Fuar da yer bulamazken Burhaniye Belediyesi tanıtım için iki aydır çalışma yürütüyor. Yüzlerce ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler in katıldığı EMITT’te Burhaniye’de ilçe turizmine katkı sunarak tanıtımını gerçekleştirecek. Burhaniye Belediyesi ile birlikte Burhaniye Ticaret Odası, Burhaniye Turizm Tanıtma Derneği, BUBYO, TEZMADRA, BLUEPORT otelleri de fuara katılarak ilçenin tanıtımına katkı sunucak. Burhaniye standında Burhaniye’nin tarihi, kültürü ve turizmi açısından öneminin anlatıldığı binlerce broşür ve dergi dağıtımı yapılacak ; Burhaniye’ye özgü lezzetlerden düğün mantısı, zeytinyağı ve zeytin tadımı yanı sıra zeytin çiçeği kolonyası ve sabunu da katılımcıların beğenisine sunulacak.Her yönüyle Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına yol açan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı olan Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bu platformda Burhaniye Belediyesi de yer alarak ilçe turizmine katkı sunacak. 

DEVECİLER; “TURİZMİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Burhaniye Türkiye'nin en önemli turizm lokasyonları arasında yer alan bir tatil beldesi, tarihi, denizi, zeytini, doğası iklimi ile Kuzey Ege’nin incisi olan Burhaniye’yi bu fuarda en iyi şekilde tanıtacağız, turizmi geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN