CHP'li Sarı: 'Türk Halkını Refaha Kavuşturacağız'

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilçe başkanları ile bir araya geldi.

PAYLAŞ

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilçe başkanları ile bir araya gelerek seçim güvenliğine ilişkin görüşme gerçekleştirdi. Karşılıklı fikir alışverişlerinin aktarıldığı toplantı ile ilgili konuşan Başkan Sarı şu ifadelere yer verdi:

SARI: “SEÇMEN İRADESİNİN SANDIĞA SAĞLIKLI ŞEKİLDE YANSIMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
“CHP’nin iktidarı için ilçe başkanlarımızla birlikte planlı, programlı bir şekilde seçmenimizin iradesinin sandığa en sağlıklı şekilde yansıması ve sandıktan iktidar olarak çıkabilmek için hiç durmadan, yorulmadan çalışıyoruz.”

CHP'li Sarı: 'Türk Halkını Refaha Kavuşturacağız'

SARI: “AKP’NİN YOK ETTİĞİ DEĞERLERİ BİR BİR GERİ GETİRECEĞİZ”
“Bizim tek bir amacımız var. O da AKP’nin yok ettiği değerleri bir bir geri getirmek. Yani adalet, hukuk, liyakat, saygı, hoşgörü, alım gücü, refah ve huzur. 20 yıllık Erdoğan ve AKP’si bu ülkede saydığım ve özlenen bu değerlerin her birini tek tek ortadan kaldırdı. O nedenle Türk halkını refaha kavuşturmak için canla başla çalışıyoruz. Hata yapma lüksümüz yok. Rehavete kapılma gibi bir konforumuz yok. Geliyor, gelmekte olan sloganımız ancak sıkı şekilde çalışarak vücut bulabilir. Demiştik, geldik demek için başkanlarımızla, partililerimizle ve Balıkesir halkı ile durmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN