Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Ayvalık'ta Mola Verdi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl  57'ncisi düzenlenen ve  Muğla'nın Bodrum İlçesinden start veren Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 5'nci etabını Ayvalık'ta tamamladı. 

PAYLAŞ

 

Balıkesir’in tanıtımına katkı sağlaması da beklenen Türkiye'nin tek uluslararası etaplı yol bisiklet yarışı 57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Manisa'dan verilen startla pedal basan sporcular 5'nci etapta Ayvalık İlçesinde final yaptı. Ayvalıklıların ve spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği etabın 1'incisi olan Team DSM’den Avusturyalı sporcu Sam Welsford madalyasını Vali Şıldak'tan aldı. Dereceye giren sporculara protokol tarafından ödüllerin verilmesiyle program sona erdi. Günün anısına hatıra fotoğraflarının çekildiği finalde açılan stantlarda Balıkesir'e özgü ürünlerin tanıtımı yapıldı.

Turun 5'nci etabının finaline Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, sporcular ve çok sayıda spor sever katıldı.

57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6'ncı etabı yarın saat 09.30'da Edremit İlçesi Akçay Mahallesi Cumhuriyet Meydanından verilecek startla başlayacak ve Çanakkale’nin Eceabat İlçesinde sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN