Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Haberleri

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü sosyal Medya platformunda Devlet Büyüklerine ve Devlet kurumlarına karşı işlenen suçlar kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 askerimiz şehit olmuş, 25 terörist etkisiz hale getirildi.

HASTA NAKİL ARACIYLA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü son yılların en ilginç uyuşturucu operasyonuna imza attı.

Alkollü ve Uyuşturuculu Araç Kullananlar Polis Kıskacında

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından, İl genelinde Alkol ve Uyuşturu Madde etkisi altında araç kullanan sürücülere yönelik 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Trafik denetimleri yapıldı.

Celal Uzunkaya Samsundan Başkan Aday Adayı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü de yapan ve Emniyet Genel Müdürlüğü sonrası bu yılın nisan ayında emekli olan Celal Uzunkaya, bir açıklama yaparak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağını duyurdu. 

11 DOLANDIRICI YAKALANDI 10’U TUTUKLANDI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü 5 İl’i kapsayan bir operasyonla, kendilerini Polis ve Mit olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 11 şüpheliyi yakaladı. Bir şüpheli serbest bırakılırken 10 dolandırıcı tutuklandı…

Aranan 22 Kişi Yakalandı 9’u Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Eylül 2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (22) aranan şahıs yakalandı, (9) şahıs tutuklandı.

Balıkesir’de ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’

Balıkesir ve İlçe Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılık (silah kaçakçılığı), Narkotik, Terör ve Asayiş suçlarının önlenerek vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, İl Merkezi ve dış ilçelerde; 13.09.2022 günü saat 06.30 sıralarında Helikopter Destekli eş zamanlı “KÖKÜNÜ KURUTMA OPERASYONU” yapıldı.

Midilli'ye Kaçarken Yakalandılar

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce "PKK-KCK" Terör Örgütü mensubu şahısların Yunanistan Ülkesi Midilli Adasına kaçma arayışında olduğu bilgisi edinilmesi üzerine çalışmalar başlatıldı.

Balıkesir Organize Şubeden Büyük Tütün Operasyonu

BALIKESİR ORGANİZE ŞUBEDEN  BÜYÜK TÜTÜN OPERASYONU Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yaklaşık 4 ay süren çalışmalar sonucu tütün kaçakçılığından 35 kişi suç aletleriyle birlikte yakalandı.

Aranan 109 Kişi Yakalandı; 35’i Tutuklandı

Bir hafta devam eden çalışmalarda 109 aranan şahıs yakalandı. Adli mercilere sevk edilen bu kişilerin 35’inin tutuklandığı bildirildi.

Balıkesir Merkezli Kapsamlı Dolandırıcılık Operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nın da desteği ile Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri tarafından 2 aydır yürütülen titiz çalışmalar sonucunda şüpheli şahısların, ülke genelinde yaklaşık 2000 kişiyi 5 milyon TL civarında dolandırdıkları tespit edildi.

Balıkesir'de aranan 20 kişi yakalandı

Yapılan operasyonlarda (20) aranan şahıs yakalandı ve (4) kişi tutuklandı.