Bto Haberleri
SON DAKİKA

Bto Haberleri

BTO Başkanı Rahmi Kula’dan, İş Dünyasına Birlik Daveti

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, yazılı bir açıklama yaparak, iş dünyasını birlik olmaya davet etti.

NEF Dekanlarından Prof. Dr. Hasan Soydan Vefat Etti 

Balıkesir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Soydan Hazır Giyim İnş.  Dış Tic. Ltd. Şti. Ortağı Cem Soydan ve kardeşi Cihan Soydan’ın babası, Necati Bey Eğitim Fakültesi Dekanlarından Prof. Dr. Hasan Soydan vefat etti. Merhumun Cenazesi 15 Kasım 2023 Çarşamba günü (yarın) öğle namazını müteakip İmam Birgivi Camii’nden kaldırılacak ve Çınarlıdere Mezarlığına defnedilecek.  Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş Oldu

Balıkesir Ticaret Odası, Koordinatör Oda olarak, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Balıkesir TEKNOKENT Genel Kurul Yaptı

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi “Balıkesir Teknokent’in” 3. Olağan Genel Kurulu, gerçekleştirildi.

Başkan Kula BTO Üyelerini İndirim Kampanyasına Davet Etti

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında geçtiğimiz günlerde yaptığı "indirim" çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KAHRAMANLAR OPERASYONUNDA 55 TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI...

BTÖ’ye yönelik tüm Türkiye’de başlatılan “KAHRAMANLAR” operasyonları kapsamında; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin ve Aydın’da 1️2 şüpheli terör örgütü üyesi yakalandı

TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİ TOGG, BTO’YA TESLİM EDİLDİ

TOGG'un Türkiye'nin renkleri serisinde zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sulardan ilham alan Gemlik mavisi renkteki araç, BTO’ya teslim edildi.

Pençe Kilit Operasyonu Bölgesinde Şehit Sayısı 5 Oldu

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü BTÖ mensuplarının taciz ateşi sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurmuştu.

Başkan Kula, (KGF) Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Rahmi Kula, Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Başkan Kula yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık gören ve destekleyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.Başkan Rahmi Kula’yı tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Rahmi Kula, TOBB Genel İdare Kurulu'na ve Konsey'e Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurulu’nda Balıkesir Ticaret Odası Başkan ve Genel Kurul delegeleri olarak katılım sağladı. BTO Genel Sekreteri Serkan Acar’a da Şeref Belgesi verildi.

Balıkesir Ticaret Odası’nın OSB Mesaisi… 

Balıkesir Ticaret Odası Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Okan Telaşeli başkanlığında Sanayi Odasında meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Yönetim Kurulu Başkanız Rahmi Kula yaptığı konuşmada Odanın Mayıs ayı çalışmalarından ve Balıkesir Organize Sanayi Bölgesindeki yeniliklerden bahsetti.

TOBB İş Dünyasına Çağrıda Bulundu

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli TOBB’un iş dünyasına yaptığı çağrıyı duyurdu.

“Ege Bölgesi Yeni İktisadi Hamlesini Nasıl Yapmalı?”

Meclis Başkanı Okan Telaşeli Başkanlığında yılın ilk Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Toplantısında konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak:" Alınan kararların, şehrimize ve üyelerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Balıkesir İhracatta 1 Milyar Dolara Yaklaştı

Ticaret Bakanlığı ile Sanayi Odası ve Ticaret Borsa işbirliğinde 12 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonunda “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı” düzenleniyor.

BTO’dan Güneş Enerjisinde YEKDEM’e Bedelsiz Satış Düzenlemesi Hakkında Açıklama

Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” 11 Ağustos 2022 tarih ve 31920 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Balıkesir Ticaret Odası konuyla ilgili açıklama yayımladı.

BTO Başkanı Rahmi Kula’dan 3 Yeni Destek Hakkında Açıklama

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Pandeminin etkileri ve ekonomideki dalgalanmalar nedeniyle iş dünyası uzun süredir finansmana erişim sıkıntısı yaşanmasından dolayı açıklanan Kredi Garanti Fonu Kefaleti ile üç yeni destek uygulama konulduğunu belirtti.