Cadı Haberleri
SON DAKİKA

Cadı Haberleri

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Romanlarındaki Batıl İnançlar…

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, ayni zamanda Rint Tiyatro Eski Genel Sanat Yönetmeni de olan yazar Polat Yıldız; Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanlarındaki batıl inançları yazdı…

BÜYÜKŞEHİR’İN HARCADIKÇA KAZANDIRAN UYGULAMASI ‘SOSYO BALIKESİR’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, geleceği kodlayacak gençleri mezun ediyor. Genç beyinler sertifikalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın elinden aldı.

Büyükşehir 5 Milyar Lirayla 100 Milyarlık Katma Değer Üretti

Tarım ve hayvancılığa verdiği desteklerle Balıkesir’in bereketine bereket katan Büyükşehir Belediyesi; 20 ilçeden 2 bin 600 üreticiye yüzde 75 hibe ile 130 bin kilogram süt otu tohumu dağıttı. Törende konuşan Başkan Yücel Yılmaz, bugüne kadar şehre hizmet için harcadıkları 5 milyar lirayla katma değer üreterek 100 milyar liraya çıkardıklarını söyledi.

ÖĞRETMENLER ÖZEL ÖĞRENCİLERE DESTEK İÇİN MALATYA’DA

Milli Eğitim Bakanlığının deprem bölgesindeki özel gereksinimli çocukların eğitim hayatına devam edebilmesi için başlattığı “Özel Eğitim Destek Çadırı” uygulamasını yürütmek amacıyla Balıkesir’den 4 özel eğitim öğretmeni yola çıktı.

Depremzedeler için Sındırgı Birlik Oldu, 2 TIR Yola Çıktı

Türkiye’yi derinden üzen depremin ardından yaraları sarmak adına Sındırgı Belediyesi öncülüğünde, Kaymakamlık, KIZILAY, AFAD, ilçedeki tüm STK’lar ve siyasi partiler birlik oldu, Cumhuriyet Meydanında kurulan yardım çadırı seferberliği devam ediyor.  

Karesili Öğrenciler Spor İle Buluşuyor

Karesi Kaymakamlığı ve Karesi Belediyesi tarafından yürütülen "Karesi'de Eğitimde Spor" projesi kapsamında 25 okula malzeme dağıtımı gerçekleştirildi. Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu’nda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Eğitim ve spor ayrılmayan, birbirini tamamlayan iki parçadır” dedi.

10 Numara Dernek, 10 Numaralı Çadırda!

Gönüllülüğün yeniden bir başlangıç yapmasına yardımcı olmak için, Moers belediyesinin Yeni-Meerbeck bölge ofisi, tarafından düzenlenen “GÖNÜLLER FESTİVALİ” (Ehrenamts Festival)‘ine Almanya Balıkesirliler Derneği de katıldı.