Celal Sürgeç Haberleri
SON DAKİKA

Celal Sürgeç Haberleri

ZAĞNOSPAŞA’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Balıkesir Sivil Toplum Platformu’nun organizesiyle bugün Cuma namazından sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Zağnospaşa Camii’nde de İsrail’de vefat eden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Celal Sürgeç’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, Sivil Toplum Platformu adına Ali karataş bir konuşma yaparak İsrail’i Büyük bir nefretle kınadı.

İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Müftülüğü tarafından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ek binasında bulunan hastalara, hasta yakınları ve servis personeline yönelik Mevlid Kandili Programı gerçekleştirildi. İl Müftüsü Sayın Celal Sürgeç'in de katıldığı program dualar, ilahi ve ezgiler eşliğinde gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç’in Ramazan Ayı Mesajı

22 Mart 2023 çarşamba akşamı ilk teravih ile birlikte rahmet ve mağfiret iklimi olan ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile ayrı bir sevinç ve heyecan içindeyiz. Bütün kalbimizle, bizlere ilahi bir armağan olarak lütfedilen ramazan ayına “Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan” diyoruz. Bu ay milletimiz başta olmak üzere bütün İslam âlemine, özellikle de Kuvayi Milliye şehrimiz Balıkesirimiz’e hayırlar getirsin!

İl Müftüsü Celal Sürgeç’ten Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, Kadir Gecesi dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Balıkesir Müftüsünden Berat Kandili Mesajı

Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Müftü Celal Sürgeç, Üç Ayların Başlamasını Balıkesir Haber TV’ye Değerlendirdi

Müftü Celal Sürgeç, Üç Ayların Başlamasını Balıkesir Haber TV’ye Değerlendirdi