Fehmi Erdem Haberleri
SON DAKİKA

Fehmi Erdem Haberleri

Balıkesir Esnafını Rahatlatacak İmza

Şekerbank ile BESOB arasında iş birliği protokolü imzalandı. BESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem “Şekerbank ile iş birliği protokolüyle birbirinden avantajlı ürün ve hizmetler Balıkesir’deki esnafın hizmetine sunulacak” dedi.

Balıkesir’de esnaflar için üst düzey toplantı

Balıkesir, Manisa ve Çanakkale ESOB Başkanlarının esnafın beklentileri, sorunlarını hazırladıkları dosyalar Ankara’ya çözüm için yola çıktı. Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aksoy esnaf odalarının sorunlarını tek tek dinledi. BESOB Başkanı Fehmi Erdem “6’ncı Esnaf Şurası’nda da sorunlarımız ve çözüm önerilerimiz görüşülecek” dedi.

Nace Kodu Limit Sınırlandırılması Kaldırıldı

Esnafın uzun zamandır beklediği NACE esnaf kodlarında değişiklik yapıldı. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, işletme kredisi üst limitinin yükseltildiğini belirtti. 

Erdem: “Küçük Esnafın Rekabette Önü Açılmalı”

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem günümüz şartlarında bir mesleği 40-50 yıl sürdürmenin çok zor olduğunu ifade ederek 2023 Ocak-Eylül aylarında Balıkesir’de 4 bin 635 yeni üyenin faaliyete geçtiğini belirtti. Başkan Erdem Bin 984 esnafında kepenk kapattığını önemle altını çizdi. Fehmi Erdem ayrıca enflasyon artışının önüne geçmek için sektörde rekabet ortamını işaret etti.

Ahiler, Büyükşehir’i Ziyaret Etti

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında; Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ile Balıkesir Ticaret İl Müdürü İlhan Pehlivan’ın önderliğinde 20 ilçeden 55 oda üyesi Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Esnaf Odalarıyla Bir araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarını devam ettiren AK Parti Balıkesir Teşkilatı dün akşam Esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir’in Esnaf Odaları buluşmaları etkinliğinde, AK Parti Genel Başkanı Belgin Uygur ve Belediye Başkanlarının da bulunduğu yemekli toplantıda ESOB Başkanı Fehmi Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Belgin Uygur birer konuşma yaptılar.

Adıyaman İçin Kol Kola

Balıkesir, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 6 ve 7 Şubat depremlerinin ardından tek yürek oldu. Adıyaman’da yapımına başlanan Balıkesir Çarşısı için BESOB Başkanı Fehmi Erdem, bölgede esnafı aya kaldırarak ticaretin yeniden canlandırılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Esnaf Fehmi Erdem’e Devam Dedi

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin olağan genel kurulu Fevzi Apaydın’ın divan başkanlığında yapıldı. Genel kurulda Başkan Fehmi Erdem ile Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan yarıştı. Seçimlerde Erdem 429 oy alarak güven tazeledi, Kapan 124 oy aldı.

'Esnafa Özel Tarife Fatura Olmalı'

Elektrik faturalarına gelen kademeli tarife uygulamasının esnafın belini büktüğünü ifade eden Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem esnafa özel bir tarife uygulanması gerektiğini söyledi.