Spor Toto Teşkilat Başkanı'ndan Ziyaret

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik Balıkesir'e gelerek yapımı tamamlanan ve devam eden gençlik ve spor yatırım alanlarında incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik Balıkesir’e gelerek yapımı tamamlanan ve devam eden gençlik ve spor yatırım alanlarında incelemelerde bulundu. 
Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve Prof. Dr. Sn. Süleyman Özdemir ile birlikte Bandırma’da yeni yapılacak yurt alanı ve Bandırma Fatma Ana Yurdumuzu ziyaret etti. Ardından Manyas ilçemizde yapımı devam eden Gençlik Merkezimizi gezerek, spor salonunda sporcularımızın antrenmanlarına eşlik etti. Yapımında sona yaklaşılan Susurluk Futbol sahası, Soyunma Odası ve Gençlik Merkezi projemizi yerinde inceleyen Spor Toto Teşkilat Başkanı Bozgeyik, sahada gençlerimizin coşkusuna ortak oldu.

Haber

Yakında hizmete geçecek Balıkesir Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksini gezen Bozgeyik, ardından Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi'nde gençlerimizle bir araya geldi. Başkan Bozgeyik, merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ile birlikte yapımı devam eden Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi inşaat alanını gezen Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik teknik sorumlulardan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber

Çağış Yerleşkesinde yapımı hızla devam eden Yurt inşaatımızı yerinde inceleyen Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Bünyamin Bozgeyik, ilimizde planlanan yurt yatırımları alanları hakkında İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu'ndan bilgi alarak, Hasan Basri Çantay Yurdumuzda gençlerimizle sohbet etti.

Haber

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, yapılan hizmetlerin ve yatırımların bölgeye yakışır ihtiyaca cevap veren yatırımlar olduğunu vurgulayarak, bundan sonraki yapılacak projelerle de Balıkesir’in çok daha iyi noktalara geleceğine, çok yakında tamamlanacak ve yeni başlanacak tesislerle birlikte Balıkesir’in, Türk sporuna ve gençliğine en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığını söyledi.

Haber

Spor Toto Teşkilat Başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Lokman Arıcıoğlu, “Gençlerimiz ve sporcularımız için yapılan tüm yatırımlar ilimize büyük değer katıyor. Sayın Başkanımızı şehrimizde ağırlamaktan onur duyduk. Spor Toto Teşkilat Başkanımızın destekleri ve ilgisi nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN