Emitt Haberleri
SON DAKİKA

Emitt Haberleri

EMITT’İN GÖZDESİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yılda damgasını vurdu. Başkan Yücel Yılmaz’ın da katıldığı fuarda Balıkesir standı, büyük ilgi gördü.

Burhaniye Belediyesi Emıtt’te Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 26. Kez kapılarını açtı. 30’a yakın Ülkeden 592 katılımcısı bulunan Dünyanın en büyük 5 Turizm Fuarı arasında yer alan EMITT Fuarında, Burhaniye Belediyesi de turizm potansiyelini sergilemek ve doğal güzelliklerini tanıtabilmek için İstanbul TÜYAP fuar ve kongre merkezinde...

Büyükşehir’e destinasyon dalında onur ödülü

Balıkesir’i en etkin bir şekilde tanıtmak için 26. EMITT fuarına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Destinasyonlar dalında ‘26.yıl Onur Ödülü’nü aldı.

'Marka Şehir Balıkesir’ EMİTT'te Tanıtılıyor

Balıkesir, Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olma özelliği taşıyan ve bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) geniş turizm potansiyelini dünyaya tanıtıyor.

EMİTT Fuarına Hazırlıklar Başladı

Bu yıl 08-11 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 26’ncısı yapılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) hazırlıkları değerlendirildi.

Burhaniye EMİTT’te Fark Yarattı

Burhaniye'nin turizm potansiyelinin tanıtılması, kentin turizmini artırmak ve tanıtımına katkı sunmak için EMITT Fuarına katılan Burhaniye Belediyesi, fuarda “Farkındalık Ödülü” alarak farkını ortaya koydu.

EMITT’te, Balıkesir Şöleni Yaşandı

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT’te, Balıkesir’in potansiyellerini en güzel şekilde anlatmak için 4 gün boyunca birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, 25’inci EMITT Fuarı’nda şölen havasında tanıtım faaliyetleri gerçekleştirerek iz bırakan stantlar arasında yerini aldı.

EMITT’ten, Balıkesir’e ‘En Etkin Tanıtım Ödülü’

Balıkesir standı fuar boyunca gerçekleştirdiği birbirinden güzel; etkinlikler, faaliyetler, şehrin öne çıkan ürünleri ve destinasyonlarını en güzel şekilde tanıtılmasıyla 25’inci EMITT Fuarı’ndan “En Etkin Tanıtım Ödülü” almaya hak kazandı.

Ayvalık’ın Yeni Turizm Rotaları EMITT’te Tanıtıldı

Ayvalık standı EMITT fuarının ikinci günü ilgi çeken bir sunuma ev sahipliği yaptı. Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde paydaş olarak katılan AYTUGEB öncülüğünde Ayvalık’ta yeni turizm rotalarının belirlenmesiyle ilgili sunum yapıldı.

EMITT’in gözdesi Balıkesir

Dünya’nın en büyük turizm fuarları arasında yer alan EMITT’in, 2’inci gününde de ürün çeşitliliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Balıkesir standı, Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarının gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri sayesinde fuarın gözdesi oldu.

Burhaniye EMITT’te Kapılarını Açtı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) kapılarını ziyaretçilere açtı. Burhaniye’nin tanıtımının yapıldığı fuarda, Başkan Deveciler, hazırlanan stantta Belediye Başkanları ile birlikte, siyaset ve iş dünyasından birçok misafiri ağırladı.

EMITT’te Balıkesir Standına Büyük İlgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, paydaşlarıyla birlikte yer aldığı EMITT Fuarında, şehrin dört mevsim turizm potansiyelini, gastronomi, kültürel ve tarihi değerlerini en güzel şekilde anlatıyor. İlk günden en beğenilen ve dikkat çeken stantlar arasında yer alan Balıkesir’in yıldızı EMITT’te parlıyor.

Doğal Şehir Sındırgı EMİTT 2022’ye Damga Vuracak

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, 9 -12 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü’nde iki yıl aradan sonra gerçekleşecek olan ’Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’e damga vuracak değerleri ile Balıkesir standında yer alacak.

EMITT Fuarında ‘Marka Şehir Balıkesir’ Rüzgârı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) bu yıl 9-12 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak. Marmara Bölgesinin incisi Balıkesir 3’üncü salondaki 262 metrekarelik alanda geniş yelpazedeki zenginliği ile EMITT’e damga vuracak.

Edremit Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) tanıtılacak.

Edremit Belediyesi 9-12 Şubat tarihleri arasında dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) Edremit’i tanıtacak.

Burhaniye Belediyesi EMITT Fuarı’nda

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) iki yıl aradan sonra 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını açıyor. Burhaniye Belediyesi, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek EMITT turizm fuarına katılacak.

Ayvalık Belediyesi EMITT’e Hazır...

Ayvalık Belediyesi, geçtiğimiz yıl kovid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı “İSTANBUL EMITT”te bu yıl 9-12 Şubat tarihlerinde Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği (AYTUGEB) ile birlikte B-341 numaralı stantta yerini alıyor.

Balıkesir, EMITT’e Damga Vuracak

Büyükşehir Belediyesi, paydaşlarıyla birlikte dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT’e katılarak doğası, kıyıları ve termali ile turizmin başkenti olmaya aday olan Balıkesir’i tanıtacak.