Kortej Haberleri
SON DAKİKA

Kortej Haberleri

 Başkan Akın: "Kurtdereli Mehmet Pehlivan’a sahip çıkacağız"

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’nin ilk günü, muhteşem bir kortejle sona erdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık ve sporcuların başı çektiği korteje Balıkesirliler büyük ilgi gösterdi. Kortejin sonunda konuşan Başkan Akın “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de güvendiği, saydığı, sevdiği güreşçimiz, hemşehrimiz Kurtdereli Mehmet Pehlivan’a sahip çıkacağız. Onun kültürünü yaşatacağız.” dedi. 

Edremit'te İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı

Edremit’te 1 Mayıs İşçi Bayramı düzenlenen kortej yürüyüşü ve mitingle birlikte coşkuyla kutlandı.

BAŞKAN AKIN, 1 MAYIS’TA EMEKÇİLERİN YANINDA

Alın teri döken herkesin yanında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, emekçilerle birlikte kutlayan ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 1 Mayıs’ın ilk saatlerinde nöbetteki itfaiye personeline gece ziyareti yapan Başkan Akın; Balıkesir’deki 1 Mayıs kortejine katıldı, kadın emekçilerin etkinliğine konuk oldu.

BALIKESİR’İN GÖNLÜNDE GERÇEK BELEDİYECİLİK YATIYOR

Büyük Sevgi Yürüyüşünde on binler, gerçek belediyecilik için Karesi’de Dinçer Orkan, Altıeylül’de Mesut Eray ve Büyükşehir’de Yücel Yılmaz için yürüdü. Festival havasında gerçekleşen kortej yürüyüşünde vatandaşlar “Balıkesir sensiz olmaz, Başkanımız Yücel Yılmaz” naralarıyla başkanına tam destek hep destek dedi.

4.AROMATERAPİ FESTİVALİ 

Dünya’nın ilk ve tek Aromaterapi Festivali, 4’üncü kez kapılarını açtı. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce firmanın katılım sağladığı festivalde, 4 gün boyunca 111 etkinlik düzenlenecek. Gündüz-gece devam eden programlara, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Büyük bir kalabalıkla gerçekleştirilen açılış kortejinde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Başkan Yılmaz, 23 Nisan’ı kortejle kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem bir kortej ile kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,çocuk şarkılarının çaldığı üzeri açık otobüs ile birlikte şehir turu atarak pencere ve balkonlara çıkan çocukları selamladı.

62. Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşlerine Coşkulu Kortej

Balıkesir’de Geleneksel Kurtdereli yağlı güreşleri heyecanı başladı. Organizasyon kapsamında dün akşam kortej düzenlendi.

Balıkesir Kahvaltısı’na Bayram Havasında Festival

Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali’nin açılışı, büyük katılımla gerçekleşen kortejin ardından görkemli bir törenle yapıldı. Avlu’da bayram havasında başlayan festival, 5 Haziran’a kadar birbirinden güzel tadım ve etkinliklerle devam edecek.

Bigadiç 6. Et ve Süt Festivali Devam Ediyor

Dün Kortej yürüyüşü ile başlayan ve bugün de devam eden Huzurun Şehri Bigadiç 6.Et ve Süt Festivali ilgiyle izleniyor. Festival yarın da çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Balıkesir'in Sesi - Uluslararası Altıeylül Tülütabak Tiyatro Festivali Kortejine Büyük İlgi

Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği 7-12 Mart Uluslararası Altıeylül Tülütabak Tiyatro Festivali son gününde organize edilen ve coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle sona erdi.