Kyk Haberleri
SON DAKİKA

Kyk Haberleri

GSB Yurtlarında Ramazan Coşkusu yaşanıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte GSB Yurtlarında kalan gençlere yönelik, Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinin paylaşıldığı “GSB'de Ramazan” İftar Programları ile faaliyetlerine devam ediyor.

Balıkesir Ak  Parti'de Temayül  Heyecanı !

Ak Parti Balıkesir Teşkilatları 2024 yılında yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olacak aday adaylarının belirlenme süreci kapsamında  Ak Parti genel merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, MKYK Üyeleri Hatitice Kübra Öztürk Gökkaya, Mehmet Karabay, Kudret Karaçelik ve Oğuz Kaan Yazıcı 'nın katılımlarıyla  temayül yoklaması yapıldı. 3 bin delege 20 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı belirlemek üzere sandığa gitti.

Balıkesir Yurtlarında Projeler Aktif Olarak Uygulanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençler için ders dışı zamanlarını olumlu bir şekilde değerlendirmek, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gösterebilmelerine imkân sağlamak, hayatın her alanına etkin katılımlarını arttırmak amaçları doğrultusunda yürütülen birçok çeşitli proje Balıkesir Yurtlarında aktif olarak uygulanıyor.

Mehmet Doğan: Yeni Kyk Yurtlarımız Şehrimize Hayırlı Olsun

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan; yapımı devam eden 1200 kişilik KYK Erkek Yurdu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan; "Rekor bir hızla tamamlayacağımız yurdumuzu önümüzdeki günlerde öğrencilerimiz için açıyoruz" dedi.

Belgin Uygur, Meclis Kreşinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, KEFEK Kadınların İş ve Aile Yaşamlarının Uyumlaştırılmasında Karşılaşılan Sorunların Tespit ve Çözüm Önerilerinin Belirlenmesi Alt Komisyonu Başkanı Av. Belgin Uygur, komisyon üyesi milletvekilleri Av. Hülya Nergis ve Arzu Erdem ile TBMM Kreş Gündüz Bakımevi ve Anaokulunda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Öğrencilere Konforlu Ulaşım

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, öğrencilerin konforlu ve uygun fiyat ile seyahat edebilmesi için KYK-Kampüs Hattındaki esnafla anlaşıp, otobüsleri Büyükşehir Belediyesi bünyesine kattı. Büyükşehir, şoföründen otobüs konforuna, otobüs sayısının yükseltilmesinden bekleme sürelerinin azaltılmasına kadar ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attı.

KYK-Kampüs Hattında Müzik Ziyafeti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla geçtiğimiz yıl 4,5 TL olan KYK-Kampüs Hattı sefer ücreti, öğrencilere özel hazırlanan abonman tarifeleriyle 2,80 TL’ye düşürüldü.

Bigadiç’e Granül Gübre Üretim Tesisi Kuruluyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Bigadiç’e Granül Gübre Üretim Tesisi kurulacağının müjdesini verdi.

Belgin Uygur İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hafta başında AK Parti’ nin 21. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Ankara'da bulunan AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir 'e dönünce ilçe ilçe mahalle mahalle Balıkesir’i gezmeye devam etti. Erdek, Bandırma, İvrindi ve Bigadiç ilçelerinde kırsal mahalle ziyaretleri yaptı.

Belgin Uygur İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hafta başında MKYK toplantısı için Ankara'da bulunan AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir 'e dönünce yaz sezonunda ağırlık verdiği saha çalışmalarına aynı hızla devam etti. Karesi, Balya ve Susurluk ilçelerinde kırsal mahalle ziyaretleri yaptı.

Vekil Uygur, İlçe İlçe Balıkesir'i Geziyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesine fırsat bilen AK Parti MKYK üyesi Balıkesir milletvekili Belgin Uygur seçim bölgesindeki çalışmalarına hız verdi. Milletvekili Uygur her gün farklı bir ilçede yoğun geçen programlarla hemşehrileriyle bir araya geliyor.

Belgin Uygur: Milletimiz 15 Temmuz’da Destan Yazdı

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi Av. Belgin Uygur, 15 Temmuz hain darbe girişiminin altıncı yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Uygur, Bakan Varank’ı Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Kamuda Çalışan Hukuk Fakültesi Mezunlarına Staj Yolu Açıldı

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Katip Üyesi olduğu Adalet Komisyonunda görüşüldükten sonra TBMM Genel Kurulunda görüşülmeye başlanan Avukatlık Kanunu Hakkında TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.

Belgin Uygur: " Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılıyor"

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmeler sonrası Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Uygur’dan Sındırgı'da Ev Ziyareti, Bigadiç KYK’da Gençlerle Buluşma

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur iftar öncesi Sındırgı’da çat kapı ev ziyaretleri yaptı İftar sonrası GSB Bigadiç KYK Yurdunda gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Uygur’dan Kadın İstihdamına Tam Destek

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur Balıkesir Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Balıkesir OSB de Kadın Çalışan oranı yüksek olan fabrikalarda incelemede bulunup işletmecilerinden bilgi aldı.

KYK’da Öğrencilerle Çay İçerek Söyleşi Yaptılar

Balıkesir KYK Hasan Basri Çantay Yurdu Kıraathanesi’nde öğrenciler için, Ülkü Ocakları teşkilatı tarafından bir söyleşi etkinliği düzenlendi. 

Milletvekili Uygur’un İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur İlçe ziyaretlerine ve yoğun mesaisine devam ediyor.

Milletvekili Belgin Uygur Burhaniye’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, çalışmalarına devam ediyor. Gün boyu Burhaniye’de ziyaretlerde bulunan Milletvekili Uygur, akşam da Karesi Şule Yüksel Şenler Anadolu İmam Hatip Lisesinde gençlerle bir araya geldi.