SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Burhaniye Belediyesi, Börezli Mahellesi’nde Hizmetlerini Sürdürüyor

Burhaniye Belediyesi, Börezli Mahallesi'nde belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Sındırgı’da Park, Bahçe ve Mesire Alanlarında Bahar Temizliği

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bahar mevsimi ile birlikte, parklar, dereler, refüjler ve mesire alanları başta olmak üzere şehrin her noktasında temizlik ve bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Akın, Borç Konusunda Son Noktayı Koydu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, önceki dönemden devraldığı Türkiye gündemine düşen belediye borcu ile alakalı merak edilenleri belgeleriyle birlikte kamuoyuyla paylaştı.

Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması İkincisinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Üsküdar'da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası (İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri) Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması Marmara bölge finalinde 2. olan Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Emin Uyanık, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Edremit'te İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı

Edremit’te 1 Mayıs İşçi Bayramı düzenlenen kortej yürüyüşü ve mitingle birlikte coşkuyla kutlandı.

BAŞKAN YILDIZ DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLER İLE PAYLAŞTI

İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi "Ustalar Çıraklarla Buluşuyor" projesi kapsamında bu hafta Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baydemir'i öğrencilerle buluşturdu.

BAŞKAN AKIN, 1 MAYIS’TA EMEKÇİLERİN YANINDA

Alın teri döken herkesin yanında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, emekçilerle birlikte kutlayan ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 1 Mayıs’ın ilk saatlerinde nöbetteki itfaiye personeline gece ziyareti yapan Başkan Akın; Balıkesir’deki 1 Mayıs kortejine katıldı, kadın emekçilerin etkinliğine konuk oldu.

Başkan Şehirli 1 Mayıs’ta Emekçilerle Birlikte Yürüdü

Altıeylül’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı.Kuva-yi Milliye Meydanına yürüyen yüzlerce emekçi atmış oldukları sloganlar ve okumuş oldukları marşlarla 1 Mayıs heyecanını hep birlikte yaşadı.

BİZİM ALNIMIZ AÇIK…

Yücel Yılmaz: Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin borcu 15 milyar değil

Başkan Hakan Şehirli’den 1 Mayıs Mesajı

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Şehirli, “1 Mayıs umut dolu bir gün geleceğe dair umutlarımızı birlikte daha güçlü bir şekilde haykrdığımız bir gün”dedi.

Vali Ustaoğlu Muhtarları Dinledi

31 Mart 2024 seçimlerinin ardından ilk olarak geçtiğimiz hafta Karesi İlçesine bağlı mahallelerin muhtarlarını dinleyen Vali İsmail Ustaoğlu bu kapsamdaki programlarına Altıeylül İlçesiyle devam etti. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesin'den Çocuklara Çevre Eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hurdadan Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Eğitim TIR’ına dönüştürülen araç, okul okul gezerek çocuklara sıfır atık, iklim değişikliği gibi çevre konularında eğitimler vermeye devam ediyor.

BAŞKAN AKIN, GÜNE HAYVAN PAZARI ESNAFIYLA BAŞLADI

Güne, Hayvan Pazarında başlayarak esnafa kolaylıklar dileyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm padokları gezerek her bir esnafla tek tek ilgilendi. Padokların rüzgâr alan yan açıklığını esnafların isteği doğrultusunda kapatacaklarını söyleyen Başkan Akın, esnafın elini kolaylaştıracak tüm işlemleri gerçekleştireceklerini söyledi.

ÜNLÜLER ALTIEYLÜL’DE BULUŞTU

Halk TV'de canlı olarak yayınlanan Serhan Asker ile 'Görkemli Hatıralar' programının bu haftaki bölümü Altıeylül ilçesinden gerçekleştirildi. Halk TV’den canlı olarak yayınlanan program hem sosyal medya hesaplarından hem de ulusal kanaldan Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı.

24. Edremit Uçurtma Şenliği

Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen Uçurtma Şenliği binlerce çocuğun katılımı ile gerçekleştirildi. Altınkum Mahallesi Dalyan sahilinde gerçekleşen etkinlikte gökyüzü uçurtmalar ile kaplandı.

KEPSUT YOLUNDA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

BALIKESIR Kepsut yolunda tır ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANDI

Balıkesir İŞKUR, 2024 yılının ilk üç ayında 3.781 kişinin istihdamına aracılık etti. Balıkesir İŞKUR verilerine göre işe yerleştirmede 2024 yılının ilk 3 aylık döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 0 ‘ün üzerinde bir artış kaydedildiği ifade edildi. Ayrıca, SGK verilerine göre de sigortalı çalışan sayısının Ocak-2024 ayı itibariyle 351.766 kişi olarak gerçekleştiği açıklandı.

Her Dikilen Fidan Geleceğe Bir Armağan

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hasan Basri Çantay Yurdu’nda gerçekleştirilen ‘Fidan Dikim Etkinliği’ ile yurt öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu. Bu anlamlı etkinlik, Balıkesir Valiliği koordinesinde Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirildi.

Altıeylül'de Parklara Bahar Bakımı

İlkbaharın gelmesiyle vatandaşların daha güzel bir ortamda çocuklarıyla birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Toplam 2190 haber.