SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Akın, Bayram Tatilini Hemşehrileriyle Geçirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 9 günlük tatil boyunca 11 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ahmet Akın, görev süresi boyunca her zaman halkın içinde olacağını ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Atatürk'ün Edremit'e Gelişinin 90. Yıldönümü Kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Edremit'e gelişinin 90. yıl dönümü, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Başkan Akın Koca Çınarları Yalnız Bırakmadı

Bayramın ikinci gününde de hemşehrileriyle kucaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Sındırgılı vatandaşlarla bir araya geldi. Karesi’deki Huzurevini de ziyaret eden Başkan Akın, koca çınarların ellerini öperek bayramlarını kutladı.

Başkan Ahmet Akın’a Susurluk ve Karesi'de coşkulu karşılama

Susurluk ve Karesi ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı hemşehrileri bağrına basarak coşkuyla karşıladı.

BAYRAMDA BAŞKAN ERTAŞ’A ZİYARETÇİ AKINI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş bayramın ikinci günü belediyede vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmaya ilgi büyük oldu, belediye binası girişine kadar uzun kuyruklar oluştu.

Ak Parti Teşkilatı Öğretmenevi’nde Bayramlaştı…

Ak Parti Balıkesir Teşkilatı Bayram Namazının ve Balbucks’ta yapılan kahvaltıdan sonra  Öğretmen Evinde bayramlaşma gerçekleştirdi.

 Başkan Akın, bayram ziyaretlerinde...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar, protokol üyeleri ve partilileriyle bayramlaştı. Aile büyüklerinin de kabirlerini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın’a; eşi ve oğlu da eşlik etti.

Ramazan Bayramı Mübarek olsun

Tüm üyelerimizin ve Balıkesirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Sevdiklerinizle beraber sağlıkla kutlayacağınız nice bayramlar diliyoruz.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Şehirli başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis ihtisas komisyonları ve üye birliklerin temsilcileri seçildi.

Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları Ve Gazilere Yaptı

31 Mart seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, ilk ziyaretini şehit yakınları ve gazilere yaptı.

SEÇMENLER YEREL YÖNETİCİLERİNİ SEÇİYOR

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında.

BALIKESİR’İN GÖNLÜNDE GERÇEK BELEDİYECİLİK YATIYOR

Büyük Sevgi Yürüyüşünde on binler, gerçek belediyecilik için Karesi’de Dinçer Orkan, Altıeylül’de Mesut Eray ve Büyükşehir’de Yücel Yılmaz için yürüdü. Festival havasında gerçekleşen kortej yürüyüşünde vatandaşlar “Balıkesir sensiz olmaz, Başkanımız Yücel Yılmaz” naralarıyla başkanına tam destek hep destek dedi.

Başkan Yücel Yılmaz: ''Her ilçeye Sağlık Merkezi açılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü Sağlık Merkezleri açılacağını ve Sağlık Merkezleri, vatandaşların genel sağlık hizmetlerinden kendi ilçelerinde faydalanmalarını sağlayarak konforunu artıracağını söyledi 

Birol Şahin:”CHP’li Belediyeler, Büyükşehir’in 5 Katı Para Harcıyor”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin yaptığı açıklamada CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir’deki CHP’li İlçe Belediyeleri ve Ak Partili Büyükşehir Belediyesinin mali tablolarını karşılaştırdı ve “Allah bütün Belediyelerimizi CHP Zihniyetinden korusun.” dedi.

Körfez'in arıtmasında ilk kazma vuruldu

Onlarca yıllık planlama ile Balıkesir’in ana sorunlarından birine daha kalıcı bir çözüm üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Güre’deki ileri biyolojik atık su arıtma tesisi için çalışmaları başlattı. Çalışmalarının başlamasıyla birlikte vidanjör ücretleri de kaldırıldı.

Eğitim Ailesinde Birlik ve Beraberlik Pekişiyor

Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi önemli değerleri vurgulayan bir zaman dilimi olan Ramazan ayında; bu değerleri pekiştirerek birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla eğitim ailesi ile yöneticileri bir araya getiren etkinlikler devam ediyor.

Eray, “Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.”

Altıeylül Kararını Verdi, Sütlüce Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Eray, ‘Pamukçu eski ihtişamlı günlerine kavuşacak’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Pamukçu iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Eray, ‘Çiftçi ve üreticinin en büyük destekçisi olacağız’ dedi.

Toplam 2173 haber.