SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Darbecilere Meydan Okuyan Manşetler Sergilendi

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde, “15 Temmuz Balıkesir Manşetler Sergisi” düzenledi.  BGC Başkanı Ramazan Demir, "Türk Basını, şanlı direnişin ve kazanılan zaferin önde kahramanlarından biridir. Özgür basının ve haber alma hürriyetinin kıymetini bilelim, hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

KARESİ’DE PARKLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 1500 adet bank, çatılı piknik masası ve piknik masalarının bakımı ile zemini yıpranmış toplam 4260 m² alanda yürüyüş yollarının yenilenmesi için çalışma başlattı.

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ KONSERİ

Başkan Yücel YILMAZ l 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen konserde birbirinden değerli sanatçıların şarkılarına tüm Balıkesirlillerle birlikte eşlik etti

15 Temmuz'da Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Vali Şıldak Şehit Aileleri ve Gazilerle Yemekte Bir Araya Geldi  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Canbey:“15 Temmuz, Türkiye’nin geçilmez olduğunun gösterildiği gündür.”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mustafa Canbey:“Genci yaşlısıyla Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği gündür.” dedi

Balıkesir, Yaza Hareketli Girdi

Balıkesir’in 20 ilçesinde 18 binden fazla öğrenci, “Yaza Hareketli Giriyoruz” sloganıyla 37 ayrı branşta eğitim verecek olan ‘GSB Spor Okulları’na katıldı. ‘Yaz okulları Balıkesir’i başka bir noktaya taşıyor’ diyen Başkan Yücel Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporu destekleyeceğiz.” dedi.

Başkan Deveciler Muhtarlarla Toplantı Düzenledi

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Hasan Şıldak:” 15 Temmuz’da Milletimiz Topyekûn Mücadele Etmiştir”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 15 Temmuz nedeniyle bir açıklama yaparak Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı.

Birol Şahin:"Hande Yener'e Tek Kuruş Ödemedik..!"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı Toplantıları 1. Birleşiminde verilen "Hande Yener'e para ödendi mi?" soru önergesi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin tarafından cevaplandı.

Şıldak'tan 15 Temmuz Gazisine Ziyaret

Vali Hasan Şıldak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gazi Volkan Esen ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

BBB, şehir kameralarını devreye aldı

Büyükşehir Belediyesi hem kent sakinleri, hem de kentte yaşamayan ama şehri merak eden vatandaşlar için Balıkesir’in farklı noktalarına şehir kameraları yerleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi, şehir kameraları uygulamasını 8 nokta ile başlattı.

Kendi Binalarımızda Hizmet Vermeye Devam Ediyoruz

Altıeylül Belediyesi birimleri yeni hizmet binalarına taşındı.

Altınkum’da Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi

Edremit Belediyesi, Altınkum Mahallesi’nde zaman içerisinde bozulan ve yıpranan yolları düzenleyerek asfalt ile kaplıyor.

Balıkesir Sahillerine Hayran Kaldılar

Balıkesir sahilleri, yenilenen yüzüyle vatandaşların beğenisini kazandı.

Chp’li Ahmet Akın’dan Edirne’de Yerel Seçim Mesajı: Bütün Belediyelere Talibiz

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin Edirne İl Başkanlığı’nda yerel seçim sürecini değerlendirdi. Akın, CHP’li halkçı belediyelerin pandemi, deprem ve ekonomik kriz süreçlerinde Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak, “Milletiyle dertlenen, zor zamanda milletinin yanında olan halkçı belediyelerimizi daha fazla vatandaşımızla buluşturacağız. Bütün belediyelere talibiz. Bu bir cesaret işidir. Kendimize güveniyoruz” dedi.

Sındırgı’da Demonstrasyon Çalışmalarında Alınan Verimler Yüzleri Güldürdü…

İl Müdürlüğünce yürütülen demonstrasyon çalışmaları kapsamında Sındırgı İlçesinde ekimi yapılan yerli ve milli çeşitlerin hasadı gerçekleştirildi.

Altıeylül Lavanta Hasadı Başladı

Geçtiğimiz ay vatandaşların katılımıyla Lavanta Hasat Şenliği 22-23-24 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. 7’den 70’e Altıeylül’den ve çevre illerden gelen vatandaşların katılımıyla yapılan lavanta şenliği yoğun ilgi gördü. Şenliğin ardından hasadı yapılan Lavanta Bahçeleri’nden elde edilecek gelir ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Balıkesir Büyükşehir Kırkpınar’dan Madalyalar İle Döndü

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dualı çayıra çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçileri madalyalarla şehre döndü.

Karesi’de Tonlarca Atık Geri Dönüşüm İçin Toplandı

Katı Atık Getirme Merkezi ile kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar toplam 14 grup atığı ayrıştırıp doğaya nefes olan Karesi Belediyesi, Sıfır Atık çalışmalarında örnek oluyor.

Toplam 2209 haber.