SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Şıldak Başkanlığında Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulunun 2023 yılının 2’nci dönem toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Drone ile Havadan Trafik Denetimi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, trafik yoğunluğunun yaşandığı güzergâhlarda ve trafik kazalarının yoğunlaştığı bölgelerde ve mahalle yollarında trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak bir uygulama yapıldı.

BASKİ’de Yas, İki İşçi Görev Şehidi Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ’de çalışan iki işçi, bugün sabah saatlerinde Ovaköy’de gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

ZEYTİNLİ ARITMASINA BİROL ŞAHİN’DEN BELGELİ CEVAP

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada Edremit Zeytinli Artırması ile ilgili Edremit Meclis üyelerinin Hayır oyu vermesini şikayet etmesi üzerine yeniden alevlenen tartışmaya, bu gün yapılan BASKİ Genel Kurulunda bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Zeytinli Artırması ile ilgili belgelerle ve cevap vererek açıklamalarda bulundu…

Büyükşehir’den Kepsut’un Potansiyelini Öne Çıkaran Yatırımlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kepsut’ta hayata geçirdiği hizmetlerle hem hayatı kolaylaştırıyor hem de var olan potansiyelini ortaya çıkaracak, marka değerini artıracak yatırımlar yaparak ekonomisinin gelişmesini katkı sağlıyor.

Başkan Fehmi Yörük: “Vatandaşın Ekmek Alırken Eli Titrer Oldu”

İyi parti Balıkesir İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük özellikle ekmekle ilgili yapılmak istenen zam konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Yörük: ”Artan maliyetlerin faturası da her zaman olduğu gibi vatandaşın sırtına yüklendi” dedi…

Gençler Yazı Hareketli Geçiriyor

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde; 20 ilçede “Yaza Hareketli Giriyoruz” sloganıyla düzenlenen ‘GSB Spor Okulları’nda çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde 37 farklı branşta spor eğitimi alıyor.

Balıkesir İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluştu

Her yıl İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "Mezunlar Buluşması" büyük bir katılımla yapıldı.

Altıeylül Belediyesi Altıeylül’e Projelerle Değer Katmaya Devam Ediyor

İçinde çocuk oyun alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, bisiklet parkuru, 2 adet tenis kortu, 1 adet basket sahası, millet kıraathanesi, kafeterya, restoran, bürolar, etkinlik alanları, koşu ve yürüme parkurları, toplantı salonları, fitness salonu ve açık spor alanlarının yer aldığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Altıeylül’e çok yakışacak.

Başkan Arslan: "Emeğin ve emekçinin yanındayız"

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan sosyal medyada çıkan spekülasyonlara karşı açıklamada bulundu.

Baün Hastanesinde Bir İlk Daha: “1. Obezite Cerrahi Okulu”

Balıkesir ve çevresinde, sağlıkta çekim merkezi kimliği ile faaliyetlerini sürdüren Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi, bölgede sağlık alanında önemli bir merkez olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Edremit Arıtma Tesisi ve Bandırma Afet Stok Merkezi’ne muhalefetten onay çıkmadı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma ve Edremit’teki muhalefet meclis üyelerini kendi ilçelerine düşmanlık etmekle ve vatandaşların haklarına girmekle suçladı. Başkan Yılmaz, Büyükşehir’in; Bandırma’ya afet stok merkezi, Edremit’e ise arıtma tesisi yapmasını ilçe meclis üyelerinin resmen engellendiğini vurguladı.

Afetle Mücadelede Yapay Zeka Dönemi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı otomasyon ve yapay zeka ile hazırlanıyor. Afetlere müdahaleyi en üst düzeye çıkarmak için şehrin dijital haritası oluşturuluyor. Başkan Yılmaz, kentsel dönüşüm için Balıkesir’de fon oluşturma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

BBB’den Bandırma’ya da Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit’in ardından Bandırma’ya da Türkiye’ye örnek olacak “Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi” açmak için gün sayıyor.

Şahinderesi Kanyonunda Bir Kadın Kayalıklardan Düştü

Edremit Altınoluk Şahinderesi kanyonunda yabancı uyruklu O.A. isimli bir kadın kayalıklardan düştü. Düşme sonucu belinden ve kafasından yaralanan yabancı uyruklu kadın, bulunduğu yerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi tarafından kurtarılarak 112 saglık ekiplerine teslim edildi.

Tayfun Canlı: “Ayyıldızlı Forma Gururumuz!”

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Canlı, ilçedeki spor faaliyetleri ile ilgili bilgi verirken, Edremit’te yaşayan Şehit ve Gazi yakınlarıyla ilgili destek istediği, TFF Başkanı Büyükekşi, Edremit’teki şehit ve gazi yakınlarını milli maça davet etti.

Ahmet Akın: ‘Tercih Döneminde Gençlerimize Danışmanlık Hizmeti Vereceğiz’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; bugün başlayan üniversite tercih döneminde CHP’li belediyelerin adaylara yükseköğretim bölümleri ve üniversiteler hakkında danışmanlık hizmeti vereceğini bildirdi. CHP’li Akın, “Belediyelerimiz daha önce olduğu gibi bu yıl da gençlerimize ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti verecek. Üniversite adaylarının hayatlarını şekillendirecek bu önemli süreçte belediyelerimiz uzmanlardan oluşan ekiplerle gençlerimizin yanlarında olacak” diye ko

Kavurucu sıcaklar bitti, resmen BUZ DEVRİ başlıyor!

Türkiye El Nino felaketinin pençesinde kıvranmaya devam ediyor. Dün sıcaklık rekorları kırılırken, şimdi de Buz Devri Haberi geldi.

Büyükşehir, Bigadiç’in Yanında

Bereketli topraklarında her türlü bitkisel ürünün yetiştiği, verimli ovalarında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığın en iyi şekilde yapıldığı Bigadiç’i kalkındıracak her konuda desteğini sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesiyle koordineli bir şekilde çalışmarına devam ediyor.

Toplam 2209 haber.