SON DAKİKA

Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Altıeylül’de Çocuklar Çok Mutlu

Altıeylül Belediyesi tarafından yarıyıl etkinlikleri kapsamında organize edilen 24-29 Ocak Çocuk Tiyatroları Şenliği ve 1-6 Şubat Sinema Günleri çocukların göstermiş olduğu yoğun ilgiyle birlikte şenlik havasında geçti.

Atatürk’ün, Balıkesir’e Gelişinin 99. Yılına Özel Konser

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Atamızın Balıkesir’e gelişinin 99. yılını “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseriyle kutladı. Ünlü TRT sanatçısı Ali Çakar’ın sesinde hayat bulan şarkılar, Balıkesirlileri mest etti.

Ali Çakar’dan Muhteşem Balıkesir Klipi

TRT İzmir Türk Halk müziği sanatçısı Ali Çakar, Balıkesir için hazırladığı klipi dün akşam gerçekleştirdiği konserde hemşerilerine dinletti.

Güğü Köyü 2. Geleneksel ve Yöresel Kültür Sanat Tanıtım Etkinlikleri Yapıldı

Güğü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, kuruluşunun 17. Yılı münasebetiyle 2. geleneksel ve yöresel kültür sanat etkinleri düzenledi.

Balıkesir Pullusu Coğrafi İşaret aldı

 Birliktelik ‘Balıkesir Pullusu’na Coğrafi İşaret getirdi Balıkesir Pullusu; Ankara’da Türk Patent ve Marka Kurumu’nda gerçekleşen lansmanla, Coğrafi İşaret Tescil Belgesini aldı. Orijinalliği belgelenen Balıkesir Pullusu’nun, Coğrafi İşaret Tescil Belgesi almasına öncülük eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz belgeyi birlikte aldı.

6 Şubat’ta türküler, TRT Sanatçısı Ali Çakar’dan 

Atatürk’ün Balıkesir’e gelişinin 99. yılı her sene olduğu gibi, yine bir dizi etkinlikle kutlanacak. 

Taylıeli Amfi Tiyatro İhale Edildi

Burhaniye Belediyesi Turizm A.Ş. tarafından ihalesi yapılan Taylıeli Amfi Tiyatro, Konser ve Tiyatro etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Ayvalık Belediyesi Kadın Oyunları Festivali’ne Bu Yıl Da İkinci Kez Ev Sahipliği Yapacak

Geçtiğimiz yıl dört büyük kentte ardı ardına sergilenen ve pandemi koşullarına karşın çok büyük ilgi gören Kadın Oyunları Festivali 15 Şubat tarihinde ilk olarak Ankara’da başlayacak.

Çocuklar Altıeylül’ün Yarıyıl Şenliği’nde Buluştu

Altıeylül Belediyesi Hasan Can Kültür Merkezi’nde düzenlediği ve tüm Balıkesir’in yoğun ilgi gösterdiği 24-29 Ocak Çocuk Tiyatroları Şenlikleri ile çocuklara harika bir yarıyıl tatili yaşattı.

Yetişkinler ve çocuklar için tiyatro keyfi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehre hem yetişkinler için hem de yarıyıl tatilinde olan minikler için birbirinden güzel tiyatro oyunları getirdi. “Eyvah Nadir” isimli yetişkin oyunu ile “Soğuktan Korkmayan Tek Kuş” adlı çocuk oyununa, Balıkesirlilerin ilgisi büyük oldu.

Edremit Belediyesi AENEAS Kültür Rotası Sertifikasını aldı

Edremit Belediyesi tarafından geliştirilen ve Nisan ayında Avrupa Konseyi tarafından oy birliği ile kabul edilen "Aeneas Kültür Rotası" projesinin sertifikasını, İtalya’nın başkenti Roma'da düzenlenen törenle Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a teslim edildi.

Edremit Belediyesi Kültür Rotası İçin İtalya'da

Edremit Belediyesi, Aeneas Kültür Rotası Projesi için İtalya’nın Roma kentinde “Avrupa Konseyi Kültür Rotaları İyi Uygulama Değişim Semineri” programına katıldı.

Altıeylül'de Çocuk Tiyatro Şenlikleri Başladı

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen 24-29 Ocak Çocuk Tiyatroları Şenliği’nde ilk oyun Hasan Can Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Çocukça - Yağmur ve İpek Asra Yarıyıl Tatilinde Neler Yapacak ?

Çocukça programımızda Yağmur ve İpek Asra yarıyıl tatilinde ne yapacaklarını konuşuyor.

Susurluk Belediyesi Şehit ve Gazi Ailelerini Sinemaya Götürdü

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, şehit ve gazi ailelerini 11 Ocak’ta Balıkesir Yay/Ada AVM’de “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmine götürdü. Film sırasında şehit ve gazi yakınları duygusal anlar yaşayarak, gözyaşlarını tutamadı.

Nef Akademik Oda Orkestrası Altıeylül'e Müzik Keyfi Yaşattı

Altıeylül Belediyesi Hasan Can Kültür Merkezi’nde ülkenin dört bir yanından gelen ve akademisyenlerden oluşan 40 kişilik “Nef Akademik Oda Orkestrası” ile Altıeylül sakinlerine müzik ziyafeti yaşattı.

Toplam 225 haber.