İstiklal Madalyası Haberleri
SON DAKİKA

İstiklal Madalyası Haberleri

Kuva-yi Milliyecilerin torunlarıyla söyleşi

Milli Mücadele kahramanları Yırcalızade Şükrü, Hasan Basri Çantay, Parti Pehlivan, Zarbalı Hulusi ve Keçecizade Hafız Emin Efendi'nin torunları anılarını paylaşarak 102 yıl öncesinin Kuva-yi Milliye ruhunu günümüze taşıyacak. İstiklal Madalyası talebi yenilenecek.

Akın Ailesi İstiklal Madalyasını Aldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın İstiklal Madalyası ile taltif edilen dedesi Ahmet Akın’ın adına İstiklal Madalyası’nı oğlu Dursun Akın, torunları Ahmet Akın, Akın Akın ve Cenk Akın’a Gönen’de teslim edildi.

Ahmet Akın: Kuvayı Milliye'nin Başkenti İçin Neyi Bekliyoruz?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın TBMM’de bir kez daha seslenerek Kuvayı Milliye'nin başkenti Balıkesir’e İstiklal Madalyası verilmesini istedi. “Balıkesir, yüz yıl önce yaktığı Kuvayı Milliye ateşinin İstiklal Madalyası gibi büyük bir sembolle onurlandırılmasını bekliyor” diyen CHP’li Ahmet Akın, Balıkesir’in bölge milletvekillerine “Herkes gönülden Balıkesir’e İstiklal Madalyası verilmesi için gayret gösteriyor… Öyle ise neyi bekliyoruz” diye sordu.

Balıkesir’in Sesi - Balıkesirli Vatandaşlar İstiklal Madalyasını İstiyor

Balıkesirli Vatandaşlar İstiklal Madalyasını İstiyor

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

NEREDE BALIKESİR'İN İSTİKLAL MADALYASI?

Ahmet Akın: Yiğit Balıkesir İstiklal Madalyasını Hak Ediyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “Türk Milleti olarak bizler, bağımsız ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı günlerin zaferlerini göğsümüzde İstiklal Madalyası ve yüreğimizde zaferin onuru olarak taşımaktayız. Kuvayı Milliyenin başkenti Balıkesir'in İstiklal Madalyası'yla onurlandıracağına yürekten inanan bir Balıkesir evladı olarak 16 Mayıs Kuvayı Milliye Gününü kutluyorum” dedi.

Kuva-yi Milliye'nin Başkenti İstiklal Madalyası ile onurlandırılmalıdır

"6 ŞUBAT’TA KUVAYI MİLLİYE RUHUNU DAHA COŞKUYLA YAŞIYORUZ KUVAYI MİLLİYENİN BAŞKENTİ İSTİKLAL MADALYASI İLE ONURLANDIRILMALI"