SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

120 Yıllık Cami Küllerinden Doğdu

Şehrin tarihi ve kültürel hazinelerine sahip çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül İlçesi Ertuğrul Mahallesi’nin tek camisi olan 120 yıllık Ertuğrul Camisi’nin restorasyonunu tamamladı. Restorasyon çalışmalarıyla küllerinden yeniden doğan caminin resmi açılışı, Eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı - En Kötüsü…

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı - En Kötüsü…

Şıldak Ailesi'den Sürpriz Mahalle Ziyaretleri

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Ayvalık İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Karadut Suyu Yetiştiriciliğini Geliştirme Çalışmaları Sürüyor

Karadut yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve arttırılması için başlatılan fizibilite çalışmaları toprak tahlili ile devam ediyor.

Çantay'dan Hadisler

Çantay'dan Hadisler (1. Bölüm 01.08.2022)

Balıkesir’in Ünlü Aşçılarından Cengiz Usta Aşure Hayrı Düzenledi

Balıkesir’in ünlü aşçılarından Cengiz usta eşsiz lezzetlerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Bandırma’da Belediyeden Şehit Babasına Hapis Şoku 

Bandırma Belediyesi Şehit Babasına Önce Encümende 7 Bin TL. Para cezası verdi, şikâyetçi olup dava açtı ve 1 yıl hapis cezası almasına neden oldu.

29Ağustos – 4 Eylül Sındırgı'da Panayır Zamanı

Asırlık Sındırgı Panayırı Kapılarını 29 Ağustos’ta Açıyor Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yıllardır süre gelen Kocakonak Panayırı kapılarını 29 Ağustos Pazartesi günü ziyaretçilere açıyor.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Mezun Olduğu Balıkesir Lisesi’ni Ziyaret Etti

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, kendisinin de mezun olduğu Keşşafların lisesi Balıkesir Lisesi’ni ziyaret ederek okulun bakımı ve tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilendi.

Altıeylül’de Hasat Vakti

Altıeylül’de başlayan domates hasadına Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ile Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

Erdek Sahilleri Cennetten Bir Köşe

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek’in İlhan, Karşıyaka, Narlı, Ocaklar ve Şahinburgaz mahallerine hak ettiği hizmetleri götürüyor. Aydınlatmadan peyzaja, kent mobilyasından bisiklet yollarına, modern oyun gruplarından semt spor sahalarına kadar mahalleler baştan aşağıya yenilendi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

Eski Balıkesir'i Özlüyorum

Kürse Mahallesinde Çay Molası

Balıkesir’de göreve başladığı günden bu yana iki yılı aşkın süredir vatandaşlarla çeşitli ziyaret ve programlarla bir araya gelen Vali Şıldak, haftanın son gününde Altıeylül İlçesi Kürse Mahallesinin misafiri oldu.

Karesi Belediyesi Aşure Hayrı Düzenledi

Muharrem ayı dolayısıyla Karesi Belediyesi Aşure Hayrı düzenledi.

Başkan Cengiz Esnafı ve vatandaşları dinledi

Düğünden cenazeye her zaman hemşehrilerinin yanında olmaya gayret eden, memnuniyetleri ve talepleri yerinde dinleyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz bu kez yine ilçe esnaflarını ziyaret ederek çay ikramı eşliğinde sohbet etti.

Balıkesir Liseliler Derneği Evi Müze İçin Restore Ediliyor…

Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek yaptığı açıklamada Karaoğlan Mahallesi'nde bulunan Dernek Evi’nin restorasyonu için Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz ile protokol yaptıklarını bildirdi.

Belgin Uygur İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hafta başında MKYK toplantısı için Ankara'da bulunan AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir 'e dönünce yaz sezonunda ağırlık verdiği saha çalışmalarına aynı hızla devam etti. Karesi, Balya ve Susurluk ilçelerinde kırsal mahalle ziyaretleri yaptı.

MHP Karesi İlçe Başkanlığı Aşure Hayrı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığı Muharrem Ayı vesilesiyle Aşure hayrı düzenledi.

BAÜN’lü Şampiyon Boksör Ali Eren Demirezen’den, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Teşekkür Ziyareti

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, profesyonel kariyerinde bir galibiyete daha imza atan Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Milli Boksör Ali Eren Demirezen’i makamında kabul etti.

Toplam 515 haber.