SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Hasat zamanında zeytin üreticilerine destek Büyükşehir’den 

Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 13 milyon zeytin ağacı varlığıyla dünyanın en iyi zeytinlerinin yetiştiği Balıkesir’de, zeytin üreticilerine hasat zamanında zeytin toplama kasası ve zeytin toplama örtüsü dağıtacak. ÇKS kaydı bulunan tüm üreticilere, etaplar halinde önümüzdeki Nisan ayına kadar dağıtımlarına devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, ilk iki etabın kurasını gerçekleştirdi.  

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

KİMSE ŞAH DEĞİL, PADİŞAH DEĞİL, PAYİDAR DEĞİL… HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Ahmet Akın Dursunbey'in Telefon Sorununa El Attı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; Dursunbey’in Hacılar, Kızılköy, Durabeyler, Çakırca, Mıcırlar, Beyce, Ericek, Odaköy, Mahmudiye, Hamzacık, Süleler, Kavacık, Şabanlar, Umurlar, Gölcük, Karakaya, Meydançayır mahallelerinde internet ve cep telefonlarının çekmediğini iddia etti.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

TEZEĞİN HİKÂYESİ

Vali Şıldak'tan Hayırsever Bolluk'a Ziyaret

Vali Hasan Şıldak, yaptığı katkılarla eğitim alanına güç kazandıran Hayırsever Mehmet Bolluk'u ziyaret etti.

KYK-Kampüs Hattında Müzik Ziyafeti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla geçtiğimiz yıl 4,5 TL olan KYK-Kampüs Hattı sefer ücreti, öğrencilere özel hazırlanan abonman tarifeleriyle 2,80 TL’ye düşürüldü.

Avlu 2. Etap Kutlamalarla açıldı

  Balıkesirlilerin uğrak noktası, günde ortalama 5 bin kişinin ziyaret ettiği Avlu’nun, 2. Etabının açılışı gerçekleştirildi. Avlu’nun muhteşem atmosferinde gece gündüz gerçekleştirilen etkinlikler ve konserlere vatandaşların ilgisi büyük oldu.  

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

Bir Kilo Tereyağı (Dürüstlük)

Çantay'dan Hadisler

Çantay'dan Hadisler (22.09.2022)

Edremit’te Yollar Yapılıyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Arslan, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Edremit genelinde yaptığı yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı.

İvrindi Atlı Sporu Seviyor

Bu yıl.5.’sı düzenlenen İvrindi Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları, zevki yüksek yarışlarla geçilirken kıyasıya mücadele ile sporseverlerden tam not aldı.

Yeni Dünya Vakfı Balıkesir’de de Kuruldu

Genel Başkanlığını Mahmut Göksu’nun yürüttüğü ve 1996 yılında kurulan, Yeni Dünya Vakfı Balıkesir Şubesi’nin, İsmail Özgün başkanlığında 15 Eylül 2022 tarihi itibariyle kurulduğu açıklandı. 

Çantay'dan Hadisler

Çantay'dan Hadisler (15 EYLÜL 2022)

Baykan Kardeşler 1. Vefat Yılında Babaları İçin Hayır Verdi

Şehrimizin önde gelen firmalarından BAYMOB’un sahibi olan Metin ve Mehmet Baykan kardeşler babalarının vefatının 1. Yılında Kuran-ı kerim okutarak pilav ayran hayrı düzenlediler.

Üzümün Yolculuğuna Tanıklık Ettiler

Vali Hasan Şıldak Savaştepe İlçesi Kalemköy Mahallesinde hasat için üzüm bağlarına girdi.

Milli Kuvvetler Araç Trafiğine Açıldı

Milli Kuvvetler Araç Trafiğine Açıldı

Kamyon Ve Servis Sürücüleri OSB Yolunu Değerlendirdi

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşmak için 12 Eylül itibarıylayeni yolu kullanmaya başlayan servis ve ağır tonajlı araç sürücüleri, uygulamadan duydukları memnuniyeti anlattı. Sürücüler, “Sıkışmadan, beklemeden keyifle ulaşımımızı sağladık” dedi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

''GELECEĞİNİ BİLİYORDUM''

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

DÜNYANIN YEDİ HARİKASI

Toplam 515 haber.