SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Mustafa Canbey Gençleri Ankara’da Ağırladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir’de konferansta verdiği sözünü tuttu ve 100 kişilik gençlik gurubunu Ankara’da ağırladı.

Gençlerin Abisi; Ali Eren Demirezen

Antrenmanlarından ve akademik görevinden kalan zamanlarda Balıkesir’in birçok okulundan gelen davetlere katılan Ali Eren çocukların ve gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

ALLAH(C.C) POLİSİMİZİ, MEHMETÇİĞİMİZİ KORUSUN RABBİM KAHRAMAN ORDUMUZU VE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ MUZAFFER EYLESİN...

Balya'nın İlk Cemevi Açıldı

Balya Kocabük Mahallesi’nde eski İlkokul tadilat yapılarak hizmete giren Cemevi'nin açılış programı yapıldı.

Ayvalık’ın Kırmızı Mercanları Dünya Turizmine Açılıyor

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ndeki sualtı bio çeşitliliğini, nadide kırmızı mercanlarını tanıtmak ve belgelemek amacıyla sualtı görüntüleme etkinliği gerçekleştirdi. 31 sualtı fotoğraf ve video sanatçısının çektiği görüntüler, kitap ve tanıtım filmlerine dönüştürülerek, tüm dünyaya tanıtılacak.

Balıkesir’de "Cami-Engelli Buluşması" Gerçekleştirildi

Balıkesir İl Engelli Koordinatörlüğü tarafından, her ayın son Pazar günü gerçekleştirilen, "Cami-Engelli Buluşması" Zağnos Paşa Camii'nde gerçekleştirildi.

Altınkum ve İkizçay’a İlk Doğalgaz Verildi

Edremit ilçesinin Altınkum ve İkizçay Mahallesi’ne ilk doğalgaz verildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, çalışmaların bittiği sokakların süratle yapılacağını ve 150 bin metrekare tamirat işi gerçekleştirileceğini söyledi.

Altıeylül Yamaç Paraşütünün Merkezi Olacak

Altıeylül Belediyesi, Akçaköy mahallesinde bulunan Türkmentepe’de yamaç paraşütü uçuş etkinliği düzenliyor. 3 gün sürecek etkinliğe ülkenin dört bir yanından pilotlar katılıyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, gökyüzü tutkunlarını 28-29-30 Ekim tarihlerinde düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

Vali Şıldak'tan Küçük Sanayi Sitesine Ziyaret

Her gün farklı kesimlere yaptığı ziyaretlerle, alanda devletin ilgisini hissettiren Vali Hasan Şıldak, mesaisine Küçük Sanayi Sitesi ile Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaretle başladı.

Türkiye’nin En Büyük 3. Millet Bahçesi Bigadiç’te

Balıkesir’in en büyük, Türkiye’nin ise en büyük 3. millet bahçesi Bigadiç’e yapıldı. Yöresel taş evler, göletler, paramotor uçuş pisti, meyve bahçeleri ve yürüyüş alanlarıyla Bigadiç Millet Bahçesi 1 milyon 71 bin metrekare (1071 dönüm) büyüklüğünde.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SİYASETÇİ VE DAVA ADAMI ARASINDAKİ FARK KAVAK İLE KABAK ARASINDAKİ FARK GİBİDİR

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

ANZAKLI ÖMER'İN HİKÂYESİ

Böyle Olur Gümüşçeşme’de Sünnet Düğünleri

Şehrimizde roman kültürünün yaşatıldığı Gümüşçeme Mahallesi’nde düğünler açık alanda gerçekleşiyor ve renkli görüntülere sahne oluyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

UNUTMAYIN, SİZİN ÇOCUĞUNUZ DA ENGELLİ OLABİLİR!

Muhtarlık Hizmet Binalarının Temel Atma Töreni Yapıldı

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtarlık Hizmet Binası Temel Atma Töreni ile eş zamanlı olarak Bigadiç’te tören gerçekleştirildi. 

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

''KAR YAĞIYOR OĞUL, MİLLET MALIDIR ZİYAN OLMASIN''

Dalış Tutkunlarının Yeni Adresi

Balıkesir’in değerleri ve mitolojik kahramanları, Ege Denizi'nin en güzel koylarından Gömeç Gemiyatağı ve Tilki Koyu’nda oluşturulan Su Altı Heykel Galerisi’nde dalış tutkunları için sergileniyor. Heykellerin ilk ziyaretçisi, Dünya Serbest Dalış rekortmeni Şahika Ercümen oldu.

Atatürk Parkı’nda Skate Park Oluşturuldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Parkı’nda eskiden küçük bir kaykay pistine sahip olan alanı, yeni baştan tasarlayarak donanımlı bir Skate Park haline getirdi.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

SU, ATEŞ VE AHLAK

Toplam 515 haber.