SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Edremit Belediyesi 7/24 Can Dostların Yanında

Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde hizmet veren Uzman Veteriner Hekimler sokaklarda yaşayan can dostların kısırlaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

KABRİSTAN!..

Başkan Demirer: “Belge şartı aranacak”

Berberler Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Demirer, 1 Ocak 2023’ten itibaren kuaför ve güzellik uzmanlığında çalışanların belgesiz çalışamayacaklarını söyledi.

Edremit Belediyesi Ücretsiz Kurs Veriyor

Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kurslar büyük ilgi görüyor. Pilates kurslarında kontenjan dolarken, gitar, bağlama, latin dansları ve halk oyunlarında kayıtlar devam ediyor.

Edremit'te Yeni Cami Temeli Atıldı

Edremit’in Cennetayağı Mahallesi’nde Yeni Camii inşaatı temel atma töreni yapıldı. Törene Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve Edremit Belediye Başkanvekili Hüseyin Güven de katıldı.

Çantay'dan Hadisler Yeni Bölüm

Çantay'dan Hadisler Yeni Bölüm

Başkan Yılmaz, Sabah Kahvaltısını Esnafla Yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Salı Pazarı’nda tek tek esnafı ziyaret edip kolaylıklar diledi. Başkan Yılmaz’ı güler yüzle karşılayan esnaf, başkanın her zaman yanlarında ve çözüm odaklı olduğunu vurguladı. Esnaf ile kahvaltı da yapan Başkan Yılmaz, belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti.

Bigadiç Belediyesi Kırsal Mahalle Halkını Termal Taş Evlerde Misafir Ediyor

Bigadiç Belediyesi bir proje kapsamında gerçekleştirdiği tesisleri vatandaşın hizmetine sunuyor.

Pilot İl Balıkesir'de Balıkesir Kuzusu Takip Ediliyor...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından pilot İl seçilen Balıkesir’de küpeleme faaliyetleri devam ediyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SARI ÖKÜZ

Karesi’de Beton Yol Çalışmaları Hızlandı

Karesi Belediyesi yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Naipli ve Kocaavşar’a asfalt yola göre daha ekonomik ve daha kaliteli olan beton yol çalışması yapılarak tamamlandı.

Çocuklar Ara Tatilde Doyasıya Eğleniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ara tatile giren çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor. 12-20 Kasım günleri arasında Salih Tozan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklere ilgi gösteren çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan programda doyasıya eğleniyor.

Yağız Alp Erkekliğe Adım Attı

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Gökay Yüksel'in oğlu Yağız Alp'in sünnet cemiyeti, dün akşam Gala Düğün Salonunda yoğun bir katılımla yapıldı. 

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

HANGİ ZENGİNLİK?

Çantay'dan Hadisler 10. Bölüm

Çantay'dan Hadisler 10. Bölüm

Balıkesir’de Kuzu Kelle Cengiz Usta’da Yenir

Özellikle daha eski yıllarda lokantalarda revaçta olan ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği bu lezzet, Balıkesir’de artık, sadece bir yerde bulunabiliyor.

Atabis Bisiklet Grubu Faaliyetlerini Anlattı

Balıkesir siyasetine ve basınına uzun yıllar hizmet veren Hulusi Yılmaz’ın Tarihi Köy Kahvesi’nde mola veren Atabis Bisiklet Grubu ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdik.

BBB’den, Edremit’e Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Edremit’te, Türkiye’ye örnek olacak “Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nin” açılışı için gün sayıyor. Bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan merkez, sokak hayvanları için acil müdahale üssü olarak hizmet verecek.

Büyükşehir’den, Genç Beyinlere Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik gönüllü olarak robotik kodlama dersi veren Balıkesir Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerine, eğitim verecekleri okullara kolayca ve güvenli bir şekilde gidebilmelerini sağlamak amacıyla ulaşım desteği veriyor.

Toplam 515 haber.