SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesir Büyükşehir’den Bandırma’ya 55 Yeni Otobüs

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ‘Bandırma’yı Bandırmalıları önemsiyoruz’ diyerek ulaşıma 565 milyon liralık yatırım yaptı. Bandırma’ya yeni kazandırılan 2023 model 55 yeni otobüs Bandırma yollarında sefere başladı. Bandırma’da otobüsler bir hafta vatandaşlara ücretsiz.

BAŞKAN YILMAZ’IN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ARMAĞANI; SAĞOL ATAM

Cumhuriyet’in 100. yılı onuruna, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın tarihe armağan ettiği “Sağol Atam” belgesel filminin galası büyük bir izdihamla muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi. Havranlı Seyit Onbaşı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile arasında geçen anıların anlatıldığı film, Atatürk’ün 85’inci ölüm yıldönümünde 10 Kasım Cuma günü TV8’de yayınlanacak.

Büyükşehir Bandırma’nın Araç Trafiğini Rahatlatıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma’nın araç trafiğini rahatlatmak için Bandırma Sanayi ve Etibor kavşakları ve yan yollarında Büyükşehir tarafından başlatılan çalışmaları inceledi. Başkan Yılmaz, “Bandırma’nın insanı çok güzel, her şeyin en iyisini hak ediyor. Tüm gücümüzle Bandırma’dayız” dedi.

Bandırma Otogarı’na 3 Milyon Liralık İstasyon

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma Otogarı’na yaklaşık 3 milyon liralık Araç Yıkama ve Kademe istasyonunu kazandırıldı. Başkan Yılmaz, “Şehir ekonomimizin can damarı esnafımızın her zaman yanındayız" dedi.

Dev Projenin Temel Hafriyatı Tamamlandı

Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası için çalışıyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Altıeylül'e ve Balıkesir'e yakışacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası bir buçuk aylık yoğun mesai ardından tamamlandı. 7 bin metrekarelik kapalı alana kurulacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binasının temeli 4 bin 80 kamyon hafriyat çalışmasıyla bitirildi.

Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik farkındalık oluşturmak ve toplum bilincini artırmak maksadıyla 07 Kasım 2023 tarihinde Marmara ilçesi ile Saraylar ve Avşa mahallerinde (385) vatandaşımızın (Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Veliler, Öğrenciler ve Basın Mensuplarının) katılımıyla "Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele" farkındalık semineri verilerek UYUMA (Uyuşturucu İle Mücadele Aplikasyonu) uygulaması cep telefonlarına kurulumu sağlandı.

Edremit Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yönetiminde gerçekleştirildi. 44 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda tüm kararlar oy birliği ile kabul edildi.

“SAĞOL ATAM” BU AKŞAM GÖSTERİMDE

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Çanakkale Deniz Savaşları’nın seyrini değiştiren Balıkesir Havranlı Seyit Onbaşı’nın buluşmalarından esinlenen “Sağol Atam” isimli kısa metrajlı belgesel tadındaki filmin galası bugün SAAT: 20.00’de (8 Kasım Çarşamba) Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Bu konuda yapılan açıklamada gösterime tüm halkın davet edildiği ve ücretsiz olduğu belirtildi…

Öğrenciler Moral Depoladı!

Altıeylül Belediyesi sosyal etkinlikler kapsamı içerisinde düzenlemiş olduğu spor etkinlikleriyle büyük beğeni topluyor. Altıeylül İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Altıeylül Belediyesi Gümüşçeşme halı sahasında ortaklaşa düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem spor yaptı hem de düzenlenen çeşitli yarışmalarda doyasıya eğlendiler. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte öğrenciler ara tatil öncesi moral depoladı.

SERKAN SARI; AKP İKTİDARI SAĞLIKTA ŞİDDETİ DURDURAMIYOR

CHP Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarının sağlıkta şiddeti yıllardır durdurmadığını, sağlıkta şiddetin AKP iktidarının sağlık politikalarını yarattığını söyledi. Sarı, “Yarattığınız ucube sistem yüzünden hastalarımızla, hasta yakınlarımızla doktorlarımız, sağlık çalışanları karşı karşıya getiriliyor. Vatandaşlarımızı hekimlere ve sağlık çalışanlarına düşman ettiniz” dedi.

KARESİ ATATÜRK EVİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

KARESİ ATATÜRK EVİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Karesili Gençler AB Fırsatlarından Faydalanıyor

Türkiye Ulusal Ajansı “Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından başvurusu kabul edilen Eurodesk Temas Noktası Karesi Belediyesi, “Time to Move”, Eurodesk ağı etkinliği kapsamında bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam etti.

Edremit’te Dalyan Sağlık Evi Şifa Dağıtıyor

BAŞKAN ARSLAN: “SAĞLIK HİZMETLERİMİZİ DAHA KAPSAMLI HALE GETİRECEĞİZ”

Kitapların Kalbi İvrindi’de Atıyor

İvrindi Belediyesi’nce kültür sosyal etkinlikleri çerçevesinde “İvrindi Belediyesi Kitap Günleri” Etkinliği’nin bu yıl 3.sü gerçekleştiriliyor.

Esnafa Öğretmenler Günü’ne Özel İndirim Protokolü

Resmî Gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği 11. maddesi gereği 24 Kasım öğretmenler günü haftasında ve yıl içinde öğretmenlerimize yönelik indirim kampanyalarının düzenlenmesine ilişkin BESOB ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Balıkesir'de AK Parti'li gençler İsrail'i protesto etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "Ateşkes çağrılarına rağmen Batı'nın ve Avrupa'nın ikiyüzlü, çifte standart olan siyasetine bir kez daha şahitlik ediyoruz. Biz dik durmaya, zulme karşı olmaya ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Türkiye Ümit Genç Ve U21 Karate Şampiyonası Ve Milli Takım Seçmeleri Açılış Seremonisi

Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir’in ev sahipliği yaptığı, 31 Ekim - 6 Kasım tarihlerinde arasında Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda düzenlenen, Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Yücel Yılmaz’a, BM Habitat Temsilcilerinden Övgü Dolu Sözler

Uluslararası ortaklıklarla Balıkesir’in adını dünyaya duyuran ve Balıkesir’i uluslararası bir üs haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın girişimleriyle “Kentlerde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Yerelleştirilmesinin Geliştirilmesi Konferansı” Balıkesir’de gerçekleştirildi ve “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Şehirler Ağı Türkiye Ofisi” Balıkesir’de açıldı. BM Habitat Temsilcileri, Başkan Yücel Yılmaz’ın; şehrini nasıl dönüştürebileceğini çok iyi bildiğini, ülkesini ve Balıkesir’i uluslararası camiada çok iyi tanıttığını vurguladı.

Kocaseyit Üst Geçidi Çiçek Gibi Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, park, dönel kavşak, refüj gibi alanlara yaptığı kentsel dokunuşlarla şehre büyük değer katıyor. Altıeylül İlçesi’ndeki Kocaseyit Üst Geçidi yapılan bitkilendirme çalışmaları sayesinde çiçek gibi oldu.

Toplam 2178 haber.