SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Ticaretin 100 Yılını Anlatan Duayenler Ayakta Alkışlandı

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Meclis Üyeleri, Komite Temsilcileri ve Basın mensuplarının katıldığı bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ziyaettin Tan, Şehrimizin önemli esnaflarından Orhan Günvaran ve fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer katıldı. Moderatörlüğünü Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın yaptığı panel büyük bir ilgiyle takip edildi.

Balıkesir Emniyetinden Sıkı Denetim

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 23.10.2023 - 29.10.2023 tarihleri arasında icra edilen faaliyetler kapsamında;

Balıkesir 100. Yıl Coşkusuyla Tarihe Not Düştü: ''Yüzyıllar Yaşasın Cumhuriyet''

Türkiye Cumhuriyeti, 29 Ekim 1923’te kurulduğunda, bir ulusun özgürlüğünü ve bağımsızlığını kutlayan tarihi bir anın başlangıcı olan, Atatürk’ün "En Büyük Eserim" dediği, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyet’in, 100. Yılını tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir'de coşkuyla karşıladı.

Balıkesir’de 100. Yıl Coşkusu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

100. Yıl coşkusu fener alayı ile taçlandı

Edremit ilçesinde Cumhuriyetin 100. Kuruluş yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları fener alayı ile taçlandı. Binlerce kişinin katıldığı fener alayının ardından Tefo-Seko konseri gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da konserde bir konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet Turu’na katılmak isteyen birçok bisikletçi, Kurtdereli Spor Salonu önünde buluştu. 

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü Karesi Atatürk Evi’nde Kutlandı

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Karesi Atatürk Evi’nde kutlama programı düzenlendi. Çeşitli etkinliklerin yeraldığı kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu.

"Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun"

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler: "Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun"

YASEMİN ADAR TÜRK KADIN GÜREŞİNİN ÖNCÜSÜ OLDU.

Kariyerinde 6 Avrupa ve 2 dünya şampiyonluğu ile olimpiyat madalyası bulunan Balıkesirli Yasemin Adar Yiğit, Türk kadın güreşinin öncüsü oldu. Yasemin Adar TRT Spor’a yaptığı açıklamada: "Türk kadınının gücünü herkese göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Serkan Sarı: Bağ-Kurlulara Verilen Sözler Tutulsun

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim önce Bağ-Kurlulara verilen sözlerin tutulması gerektiğini söyledi. CHP’li Sarı, “Bu adaletsizliğe artık son vermek, Bağ-Kurlularımıza haklarını teslim etmek için daha neyi bekliyorsunuz? Milyonlarca insanımıza verdiğiniz sözü bir an önce yerine getirin” dedi.

SAMİ GÖKDENİZ VEFAT ETTİ

Balıkesir Siyasetinin önemli ismi, önceki dönem Balıkesir Belediye Başkanlarından Sami Gökdeniz, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve çok hareketli bir süreç yaşayan Sami Gökdeniz, Belediye Başkanlığının ardından avukat olarak hayatını devam ettirdi. Son dönemde kızını ve eşini de kaybeden Sami Gökdeniz 78 yaşında yaşamını yitirdi. Sami Gökdeniz’in cenazesinin yarın (27 Ekim 2023) Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Başçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Balıkesir Haber TV olarak Sami Gökdeniz’e Allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Parlak Balıkesir Haber Tv’yi Ziyaret Etti…

Balıkesir Basın İlan Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu.

SERKAN SARI: BALIKESİR'DE ÇELTİK ÜRETİCİLERİMİZ İSYANDA

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, çeltik üretiminde söz sahibi olan Balıkesirli üreticilerinin sorunlarını Meclis’te gündeme getirdi. CHP’li Serkan Sarı “Tarımın başkenti Balıkesir'de çeltik üreticilerimiz isyanda, ürettiğinin karşılığını alamıyor çünkü AKP tarladaki yangını görmüyor” dedi.

Şehre Vefa Meclisi’nden Cumhuriyet’e Vefa..

Balıkesir Kent Konseyi Şehre Vefa Meclisi üyeleri Cumhuriyet’in İlan edilişinin 100. Yılı sebebiyle Balıkesir İl sınırları içinde yaşayan Cumhuriyet ile aynı yıl doğumlu vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Cumhuriyet’in ayakta kalan ulu çınarları Cumhuriyet’in ilk dönemine ait çocukluk anılarını ve büyüklerinin anlattıkları Kurtuluş Savaşı anekdotlarını kendilerini ziyarete gelen Şehre Vefa Meclisi Üyelerine anlatarak geçmişi yad ettiler.

”KISKAÇ” OPERASYONU

Ülke genelinde FETÖ Terör örgütüne yönelik düzenlenen ”KISKAÇ” operasyonu kapsamında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğümüz TEM, KOM ve İstihbarat birimlerince,

Engin Altan Düzyatan Büyükşehir’e Hayran Kaldı

Dizi ve sinema oyuncusu Engin Altan Düzyatan, BALMEK, DGM Çamlık Millet Kütüphanesi ve Avlu Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezleri tek tek gezen Düzyatan hayranlığını gizleyemedi.

100. Yılda Altıeylül Belediyesi’nden Dolu Dolu Etkinlik

Altıeylül Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında 1 hafta içerisinde dolu dolu etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutlamaya devam eden Altıeylül Belediyesi 100 öğrenci ile öncesinde Anıtkabir’e ziyaret, sonrasında Atatürk Anıtı, Ali Hikmet Paşa Meydanı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi önünde 100 Efeyle Zeybek oyunu, bugünde Cumhuriyetin 100. Yılı 100 Türk Büyüğünün ismini taşıdığı çınar ağacı fidan dikimi gerçekleştirildi.

Toplam 2208 haber.