SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Mahalle Buluşmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının başında katılımcı yönetim anlayışı ile muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Körfezin İncileri Büyükşehir Meclisi'nde

Geçtiğimiz sezon play-off maçlarında sezonu 3.sırada tamamlayarak, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Aslan Yol Burhaniye Belediyespor Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında meclis salonunda, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’un basketbol tanıtım klibi sunuldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nı başarılarından dolayı tebrik ederek, madalyalarını takdim etti.

Gençler Erasmus+ Hakkında Bilgilendirildi

Edremit Belediyesi 9-14 Ekim tarihleri arasında kutlanan Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “ErasmusDays” etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Serkan Sarı: ''Sadaka Gibi İkramiye de Derde Derman Olmaz!''

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmaya devam edenler dışında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira verilmesinin yaşanan ekonomik soykırımda derde derman olmayacağını belirterek, “Bunun neresi 100. Yıl ikramiyesi? Yazıklar olsun!” dedi.

Ak Parti Karesi’den; Özel Çocuklarla, Kız Çocukları Gününe Özel Kutlama

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile birlikte Balıkesir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Özel Çocukların 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü pasta sürprizi ile birlikte kutladı. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fulya Orhan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aka ve Başkan Orkan, Özel Çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı. Dünya Kız Çocukları münasebetiyle yapılan ziyarette Özel Çocuklara pastalı sürpriz yapıldı. Özel Kız Çocuklarının sevinç gösterileriyle karşılanan Aka ve Orkan, çocuklarla sohbet ederek, mutluluklarına ortak oldular.

1 Milyon 609 Bin M2’lik Yeşil Alan Karesi Belediyesi’ne Emanet

Karesi Belediyesi, ilçe genelindeki 1,609,600.01 metrekarelik yeşil alanda çim biçme, yabani ot biçimi, ağaç budama, ilaçlama, bakım onarım, sulama, aydınlatma, bitkilendirme gibi çalışmaları rutin olarak gerçekleştiriyor. Ekipler 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürüyor.

5. Bandırma Kitap Günleri Sona Erdi

Bandırma’da beşincisi düzenlenen kitap günleri cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir şekilde gerçekleşti.

‘FİLİSTİN’İN HAKLI TALEPLERİNİN YANINDAYIZ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın açıklamasında Orta Doğu’da yaşanan gelişmelere, emeklilerin maaş düzenlemesine ve Türk güvenlik güçlerine ait SİHA’nın düşürülmesine değindi.

KARESİ BELEDİYESİ’NDE ERASMUSDAYS

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından başvurusu kabul edilen Eurodesk Temas Noktası Karesi Belediyesi, 9–14 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen ErasmusDays etkinlikleri kapsamında bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam etti.

Erdem: “Küçük Esnafın Rekabette Önü Açılmalı”

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem günümüz şartlarında bir mesleği 40-50 yıl sürdürmenin çok zor olduğunu ifade ederek 2023 Ocak-Eylül aylarında Balıkesir’de 4 bin 635 yeni üyenin faaliyete geçtiğini belirtti. Başkan Erdem Bin 984 esnafında kepenk kapattığını önemle altını çizdi. Fehmi Erdem ayrıca enflasyon artışının önüne geçmek için sektörde rekabet ortamını işaret etti.

VALİ USTAOĞLU BALIKESİR BASININA 55 GÜNÜ ANLATTI

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu göreve gelişinin 55. gününde İl bazında aktif durumda olan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öğretmenevinde yapılan kahvaltı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, bu süreç içinde İl’in genel görünümünü ve suçla mücadelesinin resmini çıkarmaya çalıştıklarını belirtti.

Almanya’dan Gelen Gençler Altıeylül’de Ağırlandı

Almanya Balıkesirliler Derneği Gençlik Kolları Türkiye’ye 2. gezisini düzenledi. Gezi grubu Almanya’nın Köln Şehrinden İstanbul’a uçtu. 33 genç ve dernek yöneticileri, otobüsle Edirne’ye ardından Çanakkale Şehitliğini rehber eşliğinde ziyaret etti. Daha sonrasında Balıkesir’e hareket eden kafile, Havran’lı Seyit Onbaşı’nın kabrini de ziyaret ederek kabri başında dua etti.

İSTANBUL BALIKESİRLİLER GÜNÜ KUTLAMALARI

İSTANBUL BALIKESİRLİLER GÜNÜ KUTLAMALARI SAAT: 19.30’DA BALIKESİR HABER TV’DE...

AHP, 17 EKİM’DE AÇILIYOR

Amatör spor kulüplerine 100 milyon lira maddi destek sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de tam donanımlı 5 futbol sahalı 127 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük spor ve yaşam kompleksi Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nin açılışını 17 Ekim’de gerçekleştiriyor.

Altın Sarısı Sofralarımızla Buluşacak

14 milyon zeytin ağacıyla Türkiye’nin en büyük zeytin üretim merkezlerinden biri olan Balıkesir’de 18. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali heyecanı 13 - 19 Ekim tarihleri arasında başlıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Dünyanın en kaliteli zeytini ile altın sarısı zeytinyağımız yakında sofralarımızla buluşacak” dedi.

Atatürk Yaşam Kompleksi 7’den 70’e Herkese Hitap Ediyor

Altıeylül Belediyesi Altıeylül’e yakışan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Seçildiği günden bugüne kadar Altıeylül’ü daha yaşanabilir ilçe yapma yolunda emin adımlarla yürüyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın projeleri bir bir hayata geçiyor.

Karesi İha Üssü'nde Sona Yaklaşılıyor

Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Önümüzdeki aylarda faaliyete alınması planlanan merkez aynı zamanda gençler içinde eğitim alanı olacak.

10/10 BALIKESİRLİLER GÜNÜ KUTLANIYOR

10/10 BALIKESİRLİLER GÜNÜ KUTLANIYOR

Toplam 2191 haber.