SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

HİLMİ GÜLER’DEN YÜCEL YILMAZ’A ÖVGÜLER

“3. Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı için Balıkesir’de bulunan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından olan Hilmi Güler; Balıkesir Haber TV’ye yaptığı özel açıklamada Yücel Yılmaz’a övgülerde bulunarak “Başkan Yılmaz’a hayran kaldım” dedi…

Mutlu Patiler için 7. kez buluştular

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde “Mutlu Patiler Projesi” kapsamında 7. PatiKart Eğitimi Buluşması’nda hayvanseverlerle bir araya geldi. Projeyle her ay 5000 sokak hayvanına ulaşan Büyükşehir Belediyesi, sahiplendirme konusunda çalışmalarını hassasiyetle gerçekleştiriyor.

30 Büyükşehir, Tarımın Başkenti Balıkesir’de

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “3. Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı”, 30 büyükşehir belediyesi ile birçok ülkeden yerel yönetimleri; ortak hedef ve projeler için Tarımın Başkenti Balıkesir’de bir araya getirdi.

Altıeylül’den Kapalı Pazar Yerlerine Kış Bakımı

Altıeylül’de bulunan kapalı pazarların temizliği Zabıta Müdürlüğü ekipleri koordinesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor. Altıeylül Belediyesi ekipleri, kış aylarının gelmesiyle Gümüşçeşme mahallesinde Salı ve Pazar günleri kurulan, Çarşamba günleri Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa mahallesinde kurulan, Perşembe günü Dinkçiler mahallesinde kurulan ve Cuma günleri 2. Gündoğan mahallesinde kurulan kapalı pazarların temizliğini ve gerekli bakım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Edremit Belediye Meclisi Toplandı

Edremit Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda 54 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

FIRINTAŞ KAMPÜS KAFE YİNE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

‘Mayasında sağlık var’, ‘Daha fazla özen, Fırıntaş’ta standarttır’ sloganlarıyla Balıkesir’in birçok noktasında hizmet veren Fırıntaş, Kampüs Kafeleriyle üniversite öğrencilerinin bu yıl da yanında.

KAHRAMANLAR OPERASYONUNDA 55 TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI...

BTÖ’ye yönelik tüm Türkiye’de başlatılan “KAHRAMANLAR” operasyonları kapsamında; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin ve Aydın’da 1️2 şüpheli terör örgütü üyesi yakalandı

İvrindi Yusuf Başkan’ın Projeleriyle Şahlanıyor

Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önderliğinde bir çok yatırımı almayı başaran İvrindi’de birbirinden önemli projeler yükselmeye devam ediyor

“BİR KİTAP BİN DÜNYA”

Gedik Yatırım’dan “BİR KİTAP BİN DÜNYA” projesi Gedik Yatırım’ın ikinci kütüphanesi Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu’nda açıldı.

Balıkesir Üniversitesi ile Millî Savunma Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ile Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) arasında, eğitim ve iş birliği protokolü imzalandı.

BÜYÜKŞEHİR ÇEVRE DOSTU PROJELERİ DESTEKLİYOR

Çevre dostu yatırımlarıyla Türkiye’ye örnek projeler hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve Garanti BBVA iş birliği ile gerçekleştirilen Mavi Nefes Eğitim Otobüsü’nün bu yılki açılışına ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm TIR’ında da bulunduğu alanda çocuklar, eğitici birçok atölyeye 7 gün boyunca katılabilecek.

Başkan Deveciler Sahada Çalışmaları İnceledi

İlçe genelinde üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Burhaniye Belediyesi, Geriş Mahallesini yeni parke yol ve parke kaldırımla buluşturacak olan çalışmalarında da sona geldi.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI, ERİS VARYANTI İLE İLGİLİ BİR KEZ DAHA UYARDI

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı koronavirüsün varyantı olan Eris varyantı ile gerekli önlemlerin alınması için bir kez daha çağrıda bulundu.

Otogarda Kaza;3 Yaralı

Burhaniye Otogar kavşağında O.Alkan’ın kullandığı 10 Z 3288 plakalı aracıyla karşıya geçerken, Edremit istikametine hareket halinde Burhaniye’ye gelen 34 GUU 460 plakalı Ö.A.Kiliç kontrolündeki araçla çift taraflı kaza meydana geldi.

Edremit’te Sanata Evet Geceleri

Ünlü tiyatro oyuncusu ve eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürü usta oyuncu Tamer Levent tarafından oluşturulan “Sanata Evet” platformu Balıkesir’in Edremit ilçesinde “Sanata Evet” gecelerinde bir araya geldi.

JANDARMA AVM HIRSIZLARINI YAKALADI

Balikesir iI Jandarma Komutanlıği sorumluluk sahasında, Edremit ilçesinde Kipa isimli AVM içerisinde bulunan iş yerinden, 60.000 TL. değerinde (2) adet saatin kimliği belirsiz şahis tarafindan çalinmasi olayının aydınlatılmasina yönelik Jandarmanin Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT)özel bir ekip oluşturuldu.

Düzenli Estetik Ve Güvenli Kavşaklar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; oluşturduğu alternatif yollar, dönel kavşaklar ve refüjlerle bir yandan şehirdeki ulaşım ağını düzenli ve güvenli bir hale getiriyor bir yandan da gerçekleştirdiği peyzaj çalışmalarıyla şık ve bakımlı bir görüntüye kavuşturuyor.

Karesili Gençlerin Teknofest Heyecanı

Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, ‘’Yeni Yaş, Yeni Üye, Yeni Oy’’ ilk oyum Ak Parti’ye diyen gençleri İzmir’de düzenlenen Teknofest’e götürdü…

Balıkesir'de Öğrencilere Sıcak Karşılama

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için şehre gelen üniversite öğrencilerine sıcak bir karşılama sundu.

Toplam 2194 haber.