SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

AHP, 17 EKİM’DE AÇILIYOR

Amatör spor kulüplerine 100 milyon lira maddi destek sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de tam donanımlı 5 futbol sahalı 127 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük spor ve yaşam kompleksi Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nin açılışını 17 Ekim’de gerçekleştiriyor.

Altın Sarısı Sofralarımızla Buluşacak

14 milyon zeytin ağacıyla Türkiye’nin en büyük zeytin üretim merkezlerinden biri olan Balıkesir’de 18. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali heyecanı 13 - 19 Ekim tarihleri arasında başlıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Dünyanın en kaliteli zeytini ile altın sarısı zeytinyağımız yakında sofralarımızla buluşacak” dedi.

Atatürk Yaşam Kompleksi 7’den 70’e Herkese Hitap Ediyor

Altıeylül Belediyesi Altıeylül’e yakışan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Seçildiği günden bugüne kadar Altıeylül’ü daha yaşanabilir ilçe yapma yolunda emin adımlarla yürüyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın projeleri bir bir hayata geçiyor.

Karesi İha Üssü'nde Sona Yaklaşılıyor

Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Önümüzdeki aylarda faaliyete alınması planlanan merkez aynı zamanda gençler içinde eğitim alanı olacak.

10/10 BALIKESİRLİLER GÜNÜ KUTLANIYOR

10/10 BALIKESİRLİLER GÜNÜ KUTLANIYOR

Büyükşehir 5 Milyar Lirayla 100 Milyarlık Katma Değer Üretti

Tarım ve hayvancılığa verdiği desteklerle Balıkesir’in bereketine bereket katan Büyükşehir Belediyesi; 20 ilçeden 2 bin 600 üreticiye yüzde 75 hibe ile 130 bin kilogram süt otu tohumu dağıttı. Törende konuşan Başkan Yücel Yılmaz, bugüne kadar şehre hizmet için harcadıkları 5 milyar lirayla katma değer üreterek 100 milyar liraya çıkardıklarını söyledi.

Amatör Spor Haftası Başladı…

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası, 9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanacak. Amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması, kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek spora katılımın üst seviyede sağlanması amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası, 15 Ekim’e kadar devam edecek.

Balıkesirspor Recep Çetin'le Yolları Ayırdı

Balıkesirspor Sezon başında anlaştığı teknik direktör Recep Çetin ile yolları ayırdı

2023 Cev Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Sona Erdi

05-08 Ekim 2023 Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) bu yıl ilk kez düzenleyeceği Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonuna 05-08 Ekim 2023 tarihleri arasında İlimiz Burhaniye ilçesinde Gönüllü Gençlerimizle birlikte ev sahipliği yaptığımız, oynanan üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Karesililerin Erdoğan Sevgisi, Ankara’ya Taştı…

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne gitmek için Cuma akşamından otobüslerle Ankara’ya hareket eden AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı’nda heyecan ve coşku üst düzey, yoğun bir katılım gösterdi. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın AK Parti’nin büyük kongresine davet duyurusunun ardından birçok “Erdoğan ve AK Parti Sevdalıları” Karesi İlçe Teşkilatını ve Başkan Aka’yı arayarak Kongreye katılmak istediklerini belirtmeleri katılımın yüksek olmasını sağladı. AK Gönüllülerin, Büyük Kongre için yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Atatürk’ün Bandırmaya Gelişi Çoşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün BANDIRMA‘ya gelişinin 98. yıl dönümü sebebiyle yapılan törenlerle kutlandı.

Karesi Belediyesi’nden Kompozisyon Yarışması

Karesi Belediyesi tarafından, cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında ortaokul öğrencileri arası kompozisyon yarışması düzenlenecek. Kompozisyon yarışmasının konusu “Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılında Nasıl Bir Karesi Hayal Ediyoruz?” olacak.

Körfezin Melekleri Liderliğini Sürdürdü

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, deplasmanda Boğaziçi Baskeytbol’u 74-52 mağlup etti. 3. Haftayı da kayıpsız geçen Körfezin Melekleri liderliğini sürdürdü.

"Ne Mutlu Türküm Diyene"

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kent meydanında bulunan anıtının kaidesi üzerinden düşen mermer Edremit belediyesi tarafından yenilendi.

Burhaniye’nin Parklarında Yaz Sonu Bakımı Yapılıyor

Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince; yoğun ve sıcak geçen yaz sezonun ardından park ve yeşil alanlarda bakım ve onarım işlemleri yapılmaya devam ediliyor.

Temiz Bakımlı ve Estetik Şehir Balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri; park, dönel kavşak, refüj, yeşil alan ve mezarlıklarda gece gündüz çim biçme, yabani ot temizliği ve bakım çalışmaları yaparak ufak dokunuşlarla kentin görünümüne değer katıyor.

'AKP İKTİDARI EMEKLİLERİN HAKLARINI GASP EDİYOR'

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarının emekli, dul ve yetimlerin anayasal haklarını gasp ettiğini söyledi. CHP’li Sarı, “Sokağa çıktığımızda emeklilerimiz yolumuzu kesiyor ve isyan ediyorlar! Çünkü AKP iktidarı haklarını gasp ediyor” dedi.

10 Numara Şehrin 10 Numara Bürokratları ve İş İnsanları Buluştu.

İzmir'de yaşayan Balıkesirli Bürokratları ve iş insanları ile Geleneksel Balıkesirliler buluşması gerçekleştirildi.

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HEP YENİ, HEP İLERİ”

Ak Parti il başkan vekili Vahdettin Çiftçi Ak Parti 4. Büyük olağan kongresi öncesi basın açıklaması yaptı

Toplam 2196 haber.