SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Chp Balıkesir'de İlçe Kongreleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı'nın öncülüğünde, ilçe kongreleri Erdek ilçesi ile başladı. Erdek İlçe Kongresi'nde tek listeyle gidilen seçimde Hale Tuna, İlçe Başkanlığına seçildi. Kongreye, CHP Balıkesir milletvekilleri, İl Yöneticileri, önceki dönem milletvekilleri, Bandırma ve Erdek Belediye Başkanları katıldı.

Canbey; “Partimizin 22. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti’nin kuruluşunun 22’inci yıldönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Canbey mesajında, “AK Parti; hizmetin, kardeşliğin ve mücadelenin adıdır. Kuruluşu tabandan tepeye doğru olan ilk ve tek partidir. Bunun için milletin partisidir” dedi.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU BALIKESİRDE

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU BALIKESİRDE

EMNİYET MÜDÜRÜ ZAFER SÖNMEZ GÖZ YAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ.

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Eski Balıkesir Asayiş Şube Müdürü ve Edremit Emniyet Müdürü Zafer Sönmez gözyaşlarıyla Balıkesir’de toprağa verildi.

“Trafik Özel Denetimleri ile Trafik Güvenliği Eğitimi”

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, sorumluluk alanımızda bulunan karayollarında yol kullanıcılarının güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmelerinin sağlanması, trafik kültürünün oluşturulması için bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile sürücülerin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla, “Trafik Özel Denetimleri ile Trafik Güvenliği Eğitimi” faaliyetleri icra edilmiştir.

15. Çamcı Güz etkinliği yapıldı

Edremit’in Çamcı Mahallesi’nde 15. Geleneksel Güz Etkinliği gerçekleştirildi. Tahtacı Türkmen kültürünün anlatıldığı etkinlikte sanatçı Erdal Erzincan türküleri ile geceye renk kattı.

Sigaralara 9 TL Daha Zam Takviyesi!

JTI BAT Philip Morris Şirketlerinden Yeni Zam Dalgası! Sigara fiyatları her geçen gün daha da pahalıya satılıyor. Enflasyonla beraber şirketlerden zam kararı gecikmiyor. JTI, BAT ve Philip Morris şirketlerine ait pek çok sigaraya 9 TL zam geleceği konuşuluyor. İşte Ağustos ayı güncel sigara fiyat listesi…

BALIKESİR DOĞASINA 700 KINALI KEKLİK

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Ayvalık, Balya, Havran, Gönen, Erdek, Manyas ve Marmara İlçelerinde belirlenen noktalarda 700 adet Kınalı Keklik doğaya salındı.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cevdet Gürcan ve yönetimini ziyaret etti.

Cihan Pehlivanımız Kurtdereli Mehmet Pehlivan adına bu yıl 63.’sünü düzenlenecek Yağlı Güreşlere davet etti

ÇOCUKLARIMIZ MANEVİ DEĞERLERİN YANINDA SPORLA, GELİŞİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile il Müftülükleri işbirliğinde gerçekleştirilen "Yaz Kur'ân Kursları'nda Spor Yapıyorum" projesi, Balıkesir merkez ve tüm ilçelerinde devam ediyor.

İLYAS KARACA BABASI İÇİN PİLAV AYRAN HAYRI YAPTI

Şehrimizin ve 2. Sakarya Mahallesinin iş adamlarından olan İlyas Karaca babası Yılmaz Karaca için Zağnospaşa camii önünde bir pilav ayran hayrı düzenledi.

BÜYÜKŞEHİRBALIKESİR VE HALKIN SESİ GAZETELERİ TÖRENLE AÇILDI

Halkın Sesi ve Büyükşehir Balıkesir Gazetelerinin, hizmet bürosu Atalar Caddesi Konyalıoğlu Apartmanı’nda açıldı

Gökyüzü Meraklıları Buluşacak, Meteor Yağmurları Sındırgı’da Seyredilecek

Türkiye’nin en karanlık noktalarından biri olan Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Ulus dağında Gökyüzü Gözlem Şenliğinin ikincisi gerçekleştirilecek. Ulus Dağı eteklerinde bulunan Gözören kırsal mahallesi Sarıcaova mevkiinde 11 – 13 Ağustos tarihleri arasında gökyüzünün muhteşem şekilleri gözlemlenecek.

85 Üreticiye 585 Küçükbaş Desteği

4 yılda 5 damızlık üretim tesisi kuran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kepsut’ta 85 üreticiye 585 küçükbaş hayvan desteğinde bulundu. Başkan Yılmaz, “İddia ediyorum; Balıkesir, Türkiye’nin en güçlü tarım şehri. Biz buna öncülük etmek için belediye başkanı olduk ve çok güzel neticeler almaya başladık. Almaya da devam edeceğiz” dedi.

ANKARA PROTOKOLÜ KURTDERE GÜREŞLERİNE DAVET EDİLDİ

Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri öncesi Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ankara’da bir dizi ziyarette bulunarak bakan, bakan yardımcıları, milletvekilleri, bürokratlar, siyasetçiler ve yöneticileri kırmızı dipli mum ile güreşlere davet etti. Başkan Orkan ziyaretlerde Karesi’nin talep ve ihtiyaçları içinde istişarelerde bulundu.

Burhaniye'de Trafik Kazası 1 kişi Hayatını Kaybetti

Burhaniye Sarılar Mahallesi ikizkaya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti ikiz Kaya mevkiinde virajı alamayıp uçuruma yuvarlanan 35 TLL 04 plakalı kamyonet sürücüsü H.K olay yerinde hayatını kaybetti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Burhaniye itfaiye istasyonu ekipleri cenaze ekiplerine teslim edildi

ALTIEYLÜL’DE ALDOS İLE İŞLEMLER DAHA HIZLI

Ruhsat verme süresini minimuma indirmek adına 2018 yılında faaliyete geçen ALDOS ‘Altıeylül Belediyesi Dijital Onay Sistemi’ sayesinde yapı sahiplerini, proje ve yapı denetim firmalarının iş yükünü azalttı.

YUSUF BAŞKANDAN ÇOCUKLARA JEST

Her fırsatta vatandaşlar ile buluşmaya gayret eden İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz gününü miniklere ayırdı

Balıkesir valisi Hasan Şıldak Şanlı Urfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre Şanlıurfa Valiliğine Salih Ayhan’ın yerine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak atandı.

Toplam 2190 haber.