SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

BALIKESİR'İN MEYDANI GAZETECİ AZİZ HAN BALIKESİR HABER TV'DE

BALIKESİR'İN MEYDANI GAZETECİ AZİZ HAN BALIKESİR HABER TV'DE

KARESİ BELEDİYESİ 6 AYDA 20 BİNDEN FAZLA TALEBE CEVAP VERDİ

Karesi Belediyesi’nin Gülen Yüzü ve Sesi olan Beyaz Masa ile İletişim Merkezi personeli vatandaşlarla birebir iletişim kurarak yapacakları işlemlerde ve sorunlarının çözümünde de yardımcı oluyor. 2023 yılının ilk 6 ayında 7 bin 393 kişiye yüzyüze, 13 bin 246 kişiye ise telefon üzerinden destek verildi.

Başkan Arslan, Altınkum’da Çalışmaları Denetledi

Edremit Belediyesi tarafından Altınkum Mahallesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarına hız verildi. Yeni yağmur suyu hatları kilit parke taş ve asfalt kaplaması yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınkum Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

AVLU BALIKESİR TRİATLONU AVRUPA ŞAMPİYONASI BAŞLADI

32 ülkeden700 sporcunun katıldığı “Avlu Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası", Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Güç Seninle” sloganıyla başladı. Yüzme, koşu ve bisiklet parkurlarına katılan sporcular Balıkesir’e aşık olduklarını dile getirdi.

Sahillerde işgale izin yok..!

  Edremit Zabıtadan gece operasyonu...Edremit Belediyesi ekipleri sahillerde uyarı ve ikazlara rağmen sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeleri topladı.

2023 AVPURA TRİATLON ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Güç seninle sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu '' 2023 Avrupa Triatlon Şampiyonası " tanıtım toplantısı ve parkurlardaki son incelemeler gerçekleştirildi

Büyükşehir, Sındırgı’ya Katma Değer Sağlıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı’da hizmetlerine dört koldan devam ediyor. Sındırgı’nın değerine değer katan yatırımlarla ilçe halkı hem üretime daha çok katılıyor hem de katma değer sağlayarak daha çok kar elde ediyor.

Porjmos Katliamı Akçay’da Anıldı

Edremit ilçesinde Dünya Savaşı Nazi Almanyası eri tarafından Romanlara karşı işlenen Roman Soykırımı'nın kurbanlarını anmak “Poratmos Anma Programı” gerçekleştirildi.

Triatlon Dünyasının Kalbi Balıkesir’de Atacak

Triatlon dünyasının kalbi 3 gün boyunca Balıkesir’de atacak. Avlu Balıkesir Triatlonu ile Türkiye ilk kez Triatlon Avrupa Şampiyonluğu’na ev sahipliği yapıyor. Muhteşem organizasyon öncesinde basına bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “İlimizin yapacağı en önemli etkinliklerden biri. Bir sonraki hedefimiz Dünya Triatlon Yarışmasının burada yapılması.” dedi.

Aşure Hayrıyla Geleneklere Vefa Örneği

Balıkesir Kent Konseyi Şehre Vefa Meclis üyeleri Muharrem ayı sebebiyle geleneksel hale getirdikleri aşure hayrını geçtiğimiz gün Zağnos Paşa Camii karşısında gerçekleştirdi. 1000 kişilik yapılan aşure dualar eşliğinde vatandaşlara ikram edildi.

Daha Yeşil Bir Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül Belediyesi Altıeylül’de ikamet eden vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Orkan Muhtarlarla Buluştu

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen ve istişarelerde bulunan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, kırsal mahalle muhtarlaıyla buluştu. Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş’ın da bulunduğu toplantıda Karesi ilçesi masaya yatırıldı.

İvrindi Belediyesinden Çiftçileri Rahatlatacak Adımlar

İvrindi Karaçepiş mahallesinde çiftçinin istediği yükleme rampası Başkan Yusuf Cengiz ile hizmete girdi.

ÜLKÜCÜ ŞEHİT KEMAL ÜRER DUALARLA ANILDI

Ülkücü Şehit Kemal Ürer'in 43. Şehadet Yıl Dönümü dolayısıyla Kabri başında dualarla yad edildi.

Balıkesir’de Yks Tercih Süreci Heyecanı Devam Ediyor

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, 27 Temmuz’da başlayıp 8 Ağustos’ta son bulacak olan 2023-YKS tercih işlemleri için İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Betül Yıldız ve Onur Aydın ile birlikte okullara ziyarette bulunarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Engelli Dostu Belediye İvrindi

İlçede her vatandaşın sorunları ile birebir ile ilgilenme gayretini sürdüren Başkan Cengiz ve ekibi, ilçedeki engelli vatandaşların da umut ışığı olmaya devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi 2023 Yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

Altıeylül Belediyesi 2023 Yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

Edremit Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yönetiminde gerçekleştirildi. Toplam 49 gündem maddesi meclis gündemine sunularak görüşüldü.

'ARITMA' GÜNDEMİNDE 'TAHRİK' KAVGASI!

MECLİS KÜRSÜSÜNDEKİ GÜNDEM: ARITMA! Arıtma konusu, Edremit Belediye Meclisi'nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nda da gündeme geldi. Belediye Meclisi Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna, gündem dışı sö

Toplam 2190 haber.