SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

EMITT’in gözdesi Balıkesir

Dünya’nın en büyük turizm fuarları arasında yer alan EMITT’in, 2’inci gününde de ürün çeşitliliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Balıkesir standı, Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarının gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri sayesinde fuarın gözdesi oldu.

Susurluk’ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Milletvekili Uygur’un İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur İlçe ziyaretlerine ve yoğun mesaisine devam ediyor.

Yeni Bir Susurluk Faciası Mı?

Susurluk Belediye Meclisi'nde alınan karar, iddiaya göre Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney'in görevden alınmasına neden olabilir.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

BİZE BENZEYEN AMA BİZDEN OLMAYAN SÜRÜNÜN KÖPEKLERİNE DİKKAT EDİN!

Başkan Orkan AB’li Misafirlerini Ağırladı

Karesi Belediyesi uluslararası alanda projeleri devam ediyor. “Agricultural use of beneficial microorganisms in the aspect of environmental protection” adlı projenin ortaklarının temsilcileri Karesi Belediyesi’nin misafiri oldu.

Burhaniye EMITT’te Kapılarını Açtı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) kapılarını ziyaretçilere açtı. Burhaniye’nin tanıtımının yapıldığı fuarda, Başkan Deveciler, hazırlanan stantta Belediye Başkanları ile birlikte, siyaset ve iş dünyasından birçok misafiri ağırladı.

EMITT’te Balıkesir Standına Büyük İlgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, paydaşlarıyla birlikte yer aldığı EMITT Fuarında, şehrin dört mevsim turizm potansiyelini, gastronomi, kültürel ve tarihi değerlerini en güzel şekilde anlatıyor. İlk günden en beğenilen ve dikkat çeken stantlar arasında yer alan Balıkesir’in yıldızı EMITT’te parlıyor.

CHP’den Elektrik ve Doğalgaz Zammı Protestosu

Balıkesir'de, CHP İl Başkanlığı'nca elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar, düzenlenen basın açıklaması ile protesto edildi.

Milletvekili Belgin Uygur Burhaniye’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, çalışmalarına devam ediyor. Gün boyu Burhaniye’de ziyaretlerde bulunan Milletvekili Uygur, akşam da Karesi Şule Yüksel Şenler Anadolu İmam Hatip Lisesinde gençlerle bir araya geldi.

Mahsur Kalan Ekipler Kurtarıldı

Kazdağı Milli Parkı’nda bulunan Hava Radar Kıta Komutanlığı personelinin nöbet değişimi sırasında; yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 1714 rakımda mahsur kalan 17 askeri personel ve askeri araca yol açmak için giden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 4 personeli kurtarıldı.

Kaz Dağları’ndaki Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kaz Dağları'nda mahsur kalan 17 asker ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yol ekibinden 4 personeli kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Balıkesir Haberci Gazetesi’nde Gündeme Dair Değerlendirmeler…

Balıkesir Haberci Gazetesi’nde Gündeme Dair Değerlendirmeler…

Doğal Şehir Sındırgı EMİTT 2022’ye Damga Vuracak

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, 9 -12 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü’nde iki yıl aradan sonra gerçekleşecek olan ’Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’e damga vuracak değerleri ile Balıkesir standında yer alacak.

Milletvekili Aydemir Karesi Belediyesi Projelerini İnceledi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ı ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Karesi Belediyesi’nin hayata geçen ve yapımı devam eden projelerini inceledi. Başkan Orkan’dan projelerle ilgili bilgi alan Aydemir, Karesi’nin önemli değerler kazandığını söyledi.

Balıkesir Merkezli FETÖ Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün şüphelileri yakalandı.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

''Biz İçimizdeki Hainleri Öldürürüz Ama Başka Ülkelerdeki Hainleri Ülke Yönetimlerinde Önemli Yerlere Getiririz.''

Trafik Timleri ‘Radarla Hız Denetimi’ Yaptı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, "Radarla Hız Denetimi" gerçekleştirdi.

Toplam 2375 haber.