SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Vatandaş Artık Otopark İçin Dört Dönmüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 16 bin metrekarelik Balıkesir’in en büyük Gümüşçeşme Kapalı Pazar Yeri’nin otopark sorununu çözdü. Araç park etmek için daha önce dört dönen vatandaş, artık pazar yerinin yanına yapılan 4 bin 400 metrekarelik otoparka aracını ücretsiz olarak park edip alışverişini yapabiliyor. Yüzde 25 cirosu artan pazarcının da aracına yer bulan vatandaşın da yüzleri gülüyor.

Altıeylül Belediyesi’nden Bir Değerli Eser Daha

Sarı Hoca olarak bilinen Mehmet Ruhi Turan’ın vefatının 42. yılında Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde bir araya gelen misafirler Sarı Hoca’yı yâd etti. Altıeylül Belediyesi Kültür Yayınları tarafından hazırlanan kitap Sarı Hoca’nın yaşamını anlatıyor.

VALİ HASAN ŞILDAK, ŞANLIURFA’YA UĞURLANDI…

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa’ya atanan Vali Hasan Şıldak bugün saat 10.00’da Valilik bahçesinde düzenlenen bir programla Şanlıurfa’ya uğurlandı.

Başkan Arslan: Hep Birlikte Yönetmeye Devam Edeceğiz

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sabahın erken saatlerinde çalışma yapılacak olan bölgelerde incelemede bulundu

Gençler Lise Ve Üniversite’ye Bursem İle Hazırlanıyor!

Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BURSEM), 2023-2024 eğitim öğretim döneminde LGS ve YKS hazırlık kursları ile kapılarını açtı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in göreve geldiği 2019 yılında ilk faaliyetlerinden biri olan ve eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle kurulan BURSEM kurs merkezi yeni dönemin ilk ders zilini çaldı.

VALİ HASAN ŞILDAK'IN ÜÇ YILLIK GÖREV SÜRECİNDEN İZLENİMLER

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa’ya atanan Vali Hasan Şıldak yarın Balıkesir’den ayrılıyor. Saat 10.00’da Valilik bahçesinde düzenlenecek olan uğurlama programıyla Şanlıurfa’ya hareket edecek olan Vali Hasan Şıldak’ı biz de uğurlarken, Balıkesir Büyükşehir belediyesi tarafından hazırlanan görüntüleri sunuyoruz. Balıkesir Haber TV olarak size hizmetleriniz için teşekkür ediyor; yeni görev yerinizde de başarılar diliyoruz…

Tayfun Canlı, Şampiyon İle Buluştu!

Edremitli genç sporcu Yağız Baygın, teniste başarıla devam ediyor. Edremit Belediyesi’nin destek verdiği genç sporcu son olarak katıldığı Çanakkale Troya Cup’ta şampiyon oldu.

Burhaniye Belediyesi’nden 11 Mahalle’de 100.000 M² Sathi Kaplama Yol Seferberliği

Burhaniye Belediyesi, 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde 11 farklı mahallede etkili ve güvenli ulaşım sağlamak amacıyla, yıpranmış ve stabilize olan yollarda toplam 100.000 m²'lik sathi kaplama projesinin çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir’den Altıeylül’ü Şaha Kaldıran Yatırımlar

Altıeylül İlçesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetleriyle şaha kalkıyor. Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe olmasının yanında birçok kırsal mahalleyi de bünyesinde barındıran Altıeylül’de; kırsal kalkınma hamlelerinden sosyal hayata canlılık katan alanlara, altyapısından ulaşımı güvenli ve konforlu hale getiren yol çalışmalarına ve kentin geçmişine ışık tutan tarihi yapıların restore edilmesine kadar her alanda dört koldan hizmet vermeye devam ediyor.

Toki Pazaryerine Kavuşuyor

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda yeni proje ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle’de (TOKİ) 2 ay içerisinde hizmete alınması planlanan kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalar başladı.

Altıeylül’de ‘Bilinçli Gençliğe Doğru

Altıeylül’de camilerimizde ve müftülük bünyesindeki kurslarda Kur'an okumanın yanında dinimizi, vatan ve millet sevgisini, iyi ve ahlaklı bireyler olmayı da öğrenen çocuklar Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Hasan Can Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

ALIN TERİYLE KİLOMETRELERCE SICAK ASFALT

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 40 derece sıcağın altında asfalt serimi gerçekleştiren işçilere soğuk meşrubat ve baklava sürprizi yaptı. ‘Emektar kardeşlerimizle çok iyi çalışıyoruz’ diyen Başkan Yılmaz, “Sındırgı’da şu ana kadar 57 kilometre asfalt serimi gerçekleştirdik, sezon sonuna kadar da 70 kilometre daha asfalt serimi yapacağız” dedi.

Tesisler Yenileniyor Gelişiyor ve Büyütülüyor

Balıkesir’de gençlik ve spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Birçok proje tamamlanırken, yeni yatırım projelerinin ise yapım çalışmaları başladı.

Sındırgı Yollarına Sıcak Asfalt

Balıkesir’in tüm ilçelerinde asfalt seferberliği başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Sındırgı Yaylabayır, Yüreğil ve Kürendere Yolu’nda yüksek konfor sağlayan sıcak asfalt serim çalışmalarını inceledi. Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimiz çalışmalardan memnun, biz de mutluyuz” dedi.

Alaturka Akşamlar Sezona Balıkesir'de Başlıyor

TRT müzik ekranlarında ilgiyle ve beğeniyle izlenilen “alaturka akşamlar” programı yine yeni yeniden Türkiye’nin turizm ve tatil bölgelerinde 10. yılında halkla buluşuyor TRT nin sevilen sanatçıları İsmail Ozkan ve Mine Geçili birbirinden güzel şarkılarıyla canlı yayında sevenleriyle birlikte olacak.

Önce Tedbir Sonra Tevekkül…

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğümüz Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğünde Deprem ve Yangın tatbikatı yaptı.

EKREM BAŞARAN: “AK PARTİ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Başkan Başaran: “Ak Parti 22 Yıldır Milletiyle Birlikte, El Ele, Omuz Omuza”

Başkan Yılmaz Kornişon Hasadında

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı’nın coğrafi işaretle tescilli Sındırgı Kornişonu hasadına katıldı. Kadın çiftçilerle birlikte kornişon toplayan Başkan Yılmaz, “Allah çiftçilerimizin emeklerini zayi etmesin” dedi.

Karesili taekwandocu minikler yine kürsüde...

22-23 Ağustos 2023 tarihlerinde Balıkesir Edremit ilçemizde gerçekleşen Taekwondo Ümitler ve Minikler İl birinciliği yarışmalarında Karesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları yine kürsüye çıkmayı başardılar. Balıkesir 'i ve kulüplerini ulusal alanda temsil etmek için kıyasıya zorlu maçlar çıkartan sporcular Türkiye şampiyonası için bu hakkı elde etmeyi başardılar .

Toplam 2190 haber.