SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

EDREMİT’TE GAZİLER GÜNÜ UNUTULMADI.

Gaziler Günü töreni Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Törene; CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Motorlu Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral Ergün Fidan, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, gaziler, daire müdürleri, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ustaoğlu'ndan Altıeylül'e Ziyaret

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Altıeylül Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Altıeylül Belediyesine bağlı Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi binasında bulunan birimleri gezen Vali İsmail Ustaoğlu sonrasında Altıeylül Belediyesince yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri içeren sunumu izledi.

Ahiler, Büyükşehir’i Ziyaret Etti

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında; Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ile Balıkesir Ticaret İl Müdürü İlhan Pehlivan’ın önderliğinde 20 ilçeden 55 oda üyesi Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Avlu Da Alışveriş Fırsatlarını Kaçırmayın

Şehrimizin önemli ve sevilen Fizyoterapisti Özden Certel İzmir’de katıldığı bir seminerde uzmanlık alanı içine giren; Alzheimer ve egzersizler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Alzheimer Farkındalık Seminerine konuşmacı olarak davet edilen Dr. Fizyoterapist Özden Certel çağımızın bu en önemli hastalığıyla ilgili, bilinmesi gereken birçok ciddi konuda dikkat çekici uyarılarda bulundu…

Ali Taylan ÖZTAYLAN ;19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı

Malazgirt’ten, Kosova’ya, Mohaç’tan Sakarya’ya ecdadımızın ayak bastığı her yer kahramanlık destanlarıyla doludur. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla gazi milletimizin yazdığı kutlu destanlar bizlere Anadolu’yu Yurt; Semerkant’tan Trablus’a, Kırım’dan Saraybosna’ya, Kore’den Kıbrıs’a kadar üç kıtayı gönül coğrafyası kılmıştır. Milli mücadelemiz ise onurun, izzetin, istiklalin ve istikbalin taarruzu olarak tarihe mühür vurmuştur.

KARESİ BELEDİYESİ’NE GES’TEN 4 MİLYON TL

Karesi Belediyesi, bünyesinde kurmuş olduğu Güneş Enerjisi Santrali’nden (GES) 2.5 yılda ürettiği 4.3 milyon kW enerji ile yaklaşık 4 milyon liralık gelir elde etti. Karesi Belediyesi, GES ile hem ‘Sıfır Atık’ hedeflerine hem de gelir getirici projelerine katkı sağlamış oluyor.

Büyükşehir’den, Bandırma’ya deniz manzaralı Skate Park

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Sahili dolgu alanında bulunan işlevini yitirmiş basketbol sahasını yeniden düzenleyerek Skate Park haline getirdi. Tribünlerinden çevre aydınlatmalarına kadar yenilenen alanda gençler, deniz manzaralı Skate Park’ta hem manzaranın hem de eğlencenin tadına varıyor.

BALIKESİR' İN 101. KURTULUŞ YILINDA BAŞKANLAR GURBETÇİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılını, Almanya’da yaşayan Balıkesirliler derneği Duisburg kentinde 17. kez kutladı. Duisburg Akkurt Saall' de gerçekleşen programa Almanya’nın çeşitli şehirlerinden gelen Balıkesirlilerin yanı sıra, Balıkesir’den Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Belediye Meclis üyeleri ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Belediye Meclis üyeleri katıldılar.

Vali Ustaoğlu Ahilik Haftası mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ahilik, günlük hayatımızda ticaret erbabı, esnaf ve halkın iyi ahlak, eli açıklık, cömertlik, dürüstlük ve karşılıklı güven esaslarına dayalı manevi değerler etrafında bir araya gelip kaynaştığı en eski ve köklü esnaf teşkilatıdır.

CANBEY, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 36. Ahilik Haftası münasebetiyle Balıkesir Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, Ahlik Haftalarını kutladı.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesinde Başhekimlik Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Başhekimlik görevine 29 Ağustos 2023 tarihinde atanarak 13 Eylül 2023 tarihinde görevine başlayan Doç. Dr. Bahadır Çağlar, yapılan devir teslim töreni ile görevini Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu’ndan devraldı.

Karesi Belediyesi’nden Dünya Temizlik Günü Etkinliği

Dünya Temizlik Günü etkinlikleri çerçevesinde farkındalık oluşturmak isteyen Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Türkiye ve ilçenin en uzun sokağı Bağlar Sokağı’nda dip bucak temizlik çalışması yaptı. Ekipler vatandaşlarında çevre temizliği konusunda duyarlı davranmasını istedi.

Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratona Büyük İlgi

Bu yıl Ayvalık’ta ilk kez düzenlenen Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu 8 farklı ülkeden 650 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Burhaniye Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası’nda

TUR ATLADI Burhaniye Belediyespor tarihinde ilk kez mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası’nın ön eleme turunda Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor ile karşılaştı. Muradiye Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını oyuncumuz Altan Güler’in son dakikada attığı gol ile 1-1 berabere bitirirken, karşılaşmanın sonucunu ise Burhaniye Belediyespor belirledi.

Kazdağları’nın Efsanesi Sarıkız Anıldı

Kazdağları'nda efsanelere konu olan Sarıkız anısına Edremit Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Sarıkız Hayrı'nın 33.'sü kırsal Güre Mahallesi'nin Kavurmacılar Mevkii'nde yapıldı.

Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlanıyor

Tüm dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Avrupa Hareketlilik Haftası” Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı etkinliklerle Balıkesir’de kutlanıyor. TBB ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye’de yüzlerce belediyenin proje ve etkinliklerle haftaya katılım sağladığını belirterek Balıkesir’in de düzenlediği etkinliklerle öne çıkan şehirlerden biri olacağını ifade etti.

Başkan Avcı Vizyon Projelerinin Sunumunu Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Altıeylül Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu

BAŞKAN YAVAŞ HATAY’DAKİ SINDIRGI MAHALLESİ’NDE DEPREMZEDELERLE BULUŞTU

Asrın felaketi deprem bölgesi Hatay’da oluşturulan Sındırgı Mahallesine giden Ekrem Yavaş oraya yerleşen depremzedelerle buluştu. Artık fahri Sındırgılı olan depremzedelerle sohbet eden Başkan Yavaş ardından Sındırgı mahallesine gelen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da sohbete dahil oldu.

Burhaniye Belediyesi’nden Kırtasiye Ve Eğitim Seti Desteği

Burhaniye Belediyesinin “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesi ile hayata geçirdiği ve artık her yıl geleneksel olarak yapılan projelerden birisine dönüşen ilköğretim ve ortaöğretimde öğrenim gören öğrencilere yönelik yapılan giyim, kırtasiye ve eğitim seti desteği bu yıl da devam etti.

Toplam 2191 haber.