SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN YILMAZ, BALIKÇILARI İLK GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, av yasağının kalkmasıyla beraber “Vira Bismillah” diyerek denize açılan balıkçıları, Bandırma Su Ürünleri Hali’nde ziyaret edip, bereketli bir sezon geçirmelerini diledi. Sezonun ilk mezatına katılan Başkan Yılmaz “ticaret yoğun, neşe çok. Herkese afiyet olsun diyoruz.” dedi.

Hakan Aka, “İlk Günkü Aşkla” Diyerek Görevine Başladı…

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı’nda görev teslim töreni yapıldı. Hakan Aka, AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevini önceki dönem İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu’ndan devraldı. Yapılan devir teslim törenine AK Parti Karesi İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Karesi’de ilk günkü aşkla bayrağı devraldığını belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “Türkiye Yüzyılı’nda güçlü Karesi, güçlü Balıkesir, güçlü Türkiye şiarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmak yok yola devam” dedi.

Serkan Sarı:" Yüzde 26,5 Zam Sefalet Zammıdır"

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI MEMUR VE EMEKLİ ZAMLARININ DEĞERLENDİRDİ:

BÜYÜKŞEHİR DEN ÜRETİCİLERE SÜT SOĞUTMA TANKI DESTEĞİ

Süt üretiminde ülkenin önde gelen şehirlerinden olan Balıkesir’de, Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticilerin, tüketicilere sütü daha sağlıklı koşullarda ulaştırmasını sağlamak amacıyla süt soğutma tankı dağıtıldı. Üreticinin elini güçlendiren ve sütü sağlıklı koşullarda saklamasına imkân sunan süt soğutma tankları, törenle üreticilere teslim edildi.

Altıeylül’de Zafer Bayramı Coşkusu

Altıeylül Belediyesi katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı 101. Yıl dönümü coşkusu, dün düzenlenen; “Alaturka Akşamlar” özel programıyla Kuva-yi Milliye Meydanı’nda yapıldı. İsmail Özkan ve Mine Geçili’nin sahne aldığı gecede TRT Müzik Altıeylül’den gerçekleştirdiği canlı yayınla 130 ülkede Zafer Bayramını Coşkusu yaşatıldı.

Büyükşehir, Balya Tereyağı’na Coğrafi İşaret Kazandırdı

Balıkesir’in, her biri kendine has özellik taşıyan yöresel ürünlerinin Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alarak ulusal ve uluslararası alanda bilinirliğinin sağlanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 29 Coğrafi İşareti bulunan Balıkesir’de, 8 ürüne tescil belgesi kazandıran Büyükşehir, son olarak Balya Tereyağının da Coğrafi İşaret Tescil Belgesi’ni aldı.

Edremit’te 30 Ağustos Coşkusu

Edremit Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında düzenlediği fener alayına binlerce kişi katıldı. Kurtuluşu simgeleyen meşalelerle coşkulu kalabalık marşlar eşliğinde Akçay Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.

ATATÜRK’ÜN KAHVE MOLASI VERDİĞİ ÇINAR 450 YAŞINDA

14 Nisan 1934’te Atatürk Edremit’ten Çanakkale’ye giderken Avcılar Köyü Muhtarı Ahmet Altay’ı görmek için yol üzerindeki Manastır Köprüsü yanında bulunan çınaraltında mola vermiş ve birlikte kahve içmişlerdi.

BBP BALIKESİR İL BAŞKANI HAMZA BAŞARIR OLDU

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Balıkesir İl Başkanlığına Zeki Uçar’ın yerine, Alteylül İlçe Başkanı Hamza Başarır atanmıştı.

Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Balıkesir Haber Tv’de

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan öğle saatlerinde Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Edremit Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor !

Edremit Belediyesi ilçe genelinde bozulan yolların yapımı için çalışmaya devam ediyor.

Öztaylan:”30 Ağustos İle Anadolu İlelebet Bir Türk Yurdu Olmuştur”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Öztaylan:”Bu zaferle beraber aziz milletimiz son sözünü söylemiş, Anadolu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil edilmiştir” dedi.

Balıkesir DP Gururlu;” Haydar Altıntaş 10. Milletvekilimiz”

Demokrat Parti Balıkesir İl Teşkilatı Balıkesirli olan ve İzmir’den Milletvekili seçilen Haydar Altıntaş ile gurur duyuyor. İl binasında Haydar Altıntaş ile program çekimi için gelen Balıkesir Haber TV’ye bu konuda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Işın Şen Gümüşyay;” Kendileri İzmir’den olmasına rağmen bir Balıkesirli olduğu için onuncu milletvekilimiz olarak görüyoruz ve gurur duyuyoruz diyerek” memnuniyetini dile getirdi.

MUSTAFA CANBEY:“Bizim yaptıklarımıza sizin hayalleriniz bile yetişemez”

CHP Milletvekili Serkan Sarı, yine boş boş konuşmuş. İcraat konusuna girmiş, O zaman kısa bir hatırlatma yapalım”

Başkan Başaran: “30 Ağustos Zaferi;Malazgirt’ten Kocatepe’ye “Ya İstiklâl Ya Ölüm!” Diyenlerin Destanıdır”

“Tarih; ağustos ayında Türk Milleti’nin tarihe damga vuran zaferlerine tanıklık etmektedir” diyen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, “Malazgirt’ten başlayıp İznik’e ve Konya’ya, ardından Söğüt’ten başlayıp Bursa, Edirne ve İstanbul'a, bir asır önce de Ankara’ya kadar uzanan bu uzun yürüyüşün her anı bizim için ibretlerle doludur” dedi.

Voleybolda Şampiyon Balıkesir Büyükşehir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Burhaniye Ören Plajı’nda düzenlenen “Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası”nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oyuncuları Merve Çelebi ve Esra Betül kadınlar kategorisinde şampiyon oldu.

Kurtdere’de Güreş Heyecanı Başlıyor

Bu yıl 63.sü düzenlenecek olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri, 1-3 Eylül tarihleri arasında Balıkesir’in merkez Karesi ilçesi kırsal Kurtdere Mahallesi’nde düzenlenecek. 1000’e yakın pehlivanın er meydanına çıkacağı güreşler CW Enerji Türkiye Yağlı Güreşleri Ligi 1. Sezon finallerine de evsahipliği yapacak.

30 Ağustos Coşkusu Altıeylül’de Yaşanıyor

Altıeylül Belediyesi katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, “Alaturka Akşamlar” özel programıyla Kuva-yi Milliye Meydanı’nda saat 22.00’de sizlerle olacak

Toplam 2190 haber.