SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

OSB YOLU 3 KISIM TAM GAZ

Organize Sanayi Bölgesi’nin trafiğini rahatlatmak amacıyla başlatılan 3 etaplı 4 bin 700 metrelik OSB Yolu’nun Çayırhisar Mahallesi içerisinden geçen 3. kısmında çalışmalar sürüyor. Asfalt çalışmalarının başladığı 3. kısım yol tamamlandığında şehir trafiği rahat bir nefes alacak.

Karesi'de Sonbahar Hazırlığı

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bozulan kaldırım, yol, bordür ve tretuvarların tamiratını yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise parklardaki çim biçme, bitkilendirme, tohumlama, ağaç budama çalışmaları ile oyun parklarının tadilatlarını yapıyor. Öte yandan haşere ile mücadele çalışmaları da sürüyor.

Hakan Aka’ya Karesi’de Partili Partisiz Herkesten Tebrik Yağıyor

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı, Hakan Aka’nın ilçe Başkanı olarak atanmasının ardından her gün “hayırlı olsun” ziyaretine gelenlerle dolup taşıyor.

İvrindi’ye Sıcak Asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İvrindi İlçesi’nde deforme olan yollara sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Vatandaşlar, “Bizi tozdan dumandan kurtardığı için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN BAŞARAN BASIN TOPLANTISIYLA VEDA ETTİ

İl Başkanı başaran 4 yıldır yürüttüğü AK PARTİ il başkanlığı görevini bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla bırakacağını açıkladı. Basın toplantısına AK PARTİ Genel Başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur , Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’inde katıldığı basın toplantısında. Tedavi surecini daha kapsamlı yürütebilmek için ve bazı yönetimsel sıkındırlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Büyükşehir’den Ücretsiz Ve Kesintisiz İnternet

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 200 otobüs ve 47 noktada verdiği ücretsiz internet hizmetiyle örnek olmaya devam ediyor.

Altıeylül’den Okullara Temizlik Seferberliği

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri okullar için seferber oldu. 11 Eylül tarihinde açılacak olan 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı öncesi Altıeylül bölgesinde bulunan okulların çevresi ve okulların bahçeleri ekipler tarafından temizlendi.

BALIKESİR HABER TV'DEN BAŞKAN TUNÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir il Başkanlığına atanan Niyazi Tunç'a Balıkesir Haber TV ve Gazete Meydan sahipleri Sıtkı Şeremetli ve Ramazan Karaca hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli, İl Başkan Yardımcısı Erdal Çalt ve il yönetim kurulu üyesi Canip Karanalp da yer aldı

Masterchef’in Son Durağı Balıkesir Oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programının bu haftaki durağı Balıkesir oldu. Şehrin gastronomisinden kültürüne kadar her şeyiyle tanıtıldığı programda yarışmacıların yapacağı yemekler ise Balıkesir’in yöresel mutfağından seçildi.

ŞAHİN:"“AYVALIK BELEDİYECİLİK AÇISINDAN TERKEDİLMİŞ BİR HARABE GİBİ”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Gurup Sözcüsü Birol Şahin Ayvalık İlçesine Hizmetleri Sıraladı ve Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e Ağır Biçimde Yüklendi:

Gelenek Devam Ediyor; Balıkesirliler Anıtkabir’deydi...

Ankara Balıkesirliler Derneği, artık geleneksel hale gelen Balıkesir’in Kurtuluş Günü 6 Eylül’de Anıtkabir’e gitme etkinliğini yine gerçekleştirdiler.

YENİLENEN İSTASYON KAVŞAĞI BALIKESİR'E YAKIŞACAK

‘Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’e hoş geldiniz Balıkesir Tren Garı önündeki Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşları, anıt zeytin ağaçları ve ‘Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’ yazıları karşılayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı peyzaj çalışması 11 Eylül’e kadar tamamlanacak.

Mazgal Temizlikleri Aralıksız Devam Ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü, 20 ilçede yağmur suyu hatlarında ve mazgallarda temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mevsim yağışlarının başladığı döneme girilmesi üzerine BASKİ ve İtfaiye teşkilatları teyakkuza geçti.

TÜRK YILDIZLARI BALIKESİR SEMALARINDA

TÜRK YILDIZLARI BALIKESİR SEMALARINDA

“PLC Eğitici Eğitimi” Projesi Başladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi ortaklığında, Güney Marmara Kalkınma Ajansı hibesi ile planlanan “PLC Eğitici Eğitimi” projesi Balıkesir’de hayata geçirildi.

ERKEN TANI HAYAT KURTARIR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Mobil Sağlık TIR’ı “3 – 9 Eylül Halk Sağlığı Haftası” nedeniyle kronik hastalıklardan kanser taramasına kadar erken tanının önemine yönelik bilgilendirme çalışması yaptı.

En Güzel Anons: Zabıta Haftanız Kutlu Olsun

Zabıta Teşkilatı’nın kuruşunun 197’nci yıl dönümü nedeniyle minik çocuklar üstlerinde; zabıta kıyafeti, ellerinde telsizlerle Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti. Minikler, Başkan Yılmaz ile birlikte telsizden anons geçerek tüm zabıtaların haftasını kutladı.

Karesi’de Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Karesi’de 2023 yılının ilk 8 ayında şehirçinde 12 bin 512 metrekare asfalt yol tamiri gerçekleştirilirken, 7.4 km yolun sıcak asfalt kaplaması yapıldı.

Erkılınç: “Haber siteleri 4 ayda önemli başarılar elde etti”

Resmi ilan yayımlama hakkı kazanan 400’ün üzerinde internet haber sitesinin yarısından fazlasının 4 ay gibi kısa bir sürede bulundukları kategoriye ilişkin trafik koşullarını sağlamayı başardıklarını belirten Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Kurumun metriklerine göre ölçümlenen trafik verilerinin günlük olarak paylaşılmaya başlandığını söyledi.

Toplam 2190 haber.