SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Çocuk Köyü Pırıl Pırıl

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Köyü’nde tepeden tırnağa düzenli ve sürekli olarak temizlik ve dezenfektasyon işlemleri yapıyor. Haydi çocuklar, Çocuk Köyü’nde eğlence devam ediyor.

Kocaavşarlılar’dan Hakan Aka’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Karesi Kocaavşar Mahalle sakinleri AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÖZGÜR ÖZEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Özgür Özel:"Parti içi iktidar için değil, CHP’yi iktidar yapmak için CHP genel başkanlığına adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Büyükşehir’den Haşereye Geçit Yok

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri; haşere ve uçkunla mücadele işlemlerini sürdürüyor. Özellikle Değirmen Boğazı ve Selimiye Barajı gibi su ve yeşil alanın olduğu yerler haşerelerin ürememesi için titizlikle ilaçlanıyor.

Balıkesir Üniversitesi Öğrencilerinden Teknofest 2023 Başarısı

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğunun Misya Roket Takımı, 2023 TEKNOFEST Orta İrtifa Roket Yarışmasını Türkiye 6.sı olarak tamamladı.

Önceliğimiz Kurumsal Verimlilik

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü 2024-2026 Yılları Döner Sermaye Bütçe hazırlıkları kapsamında yapılan toplantıda Balıkesir'de kurulması hedeflenen yeni ormanlar ve işletecekleri mevcut ormanlara ait faaliyetleri asgari giderle azami gelir ve fayda sağlayacak şekilde gerçekleştirme imkanları masaya yatırıldı.

BAYKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Balıkesir’in önemli mobilya kuruluşu Baymob’un sahiplerinden, Ticaret Odası yönetim Kurulu Üyesi Metin Baykan’ın oğlu Melih Baykan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Hafta sonu yapılan düğüne başta yönetim kurulu üyesi olduğu Ticaret Odası olmak üzere iş, siyaset, bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, ailelerinin akrabaları ve dostları katıldı.

DEREÇİFTLİK MAHALLESİNDE DAM YANIYOR…

Altıeylül ilçesi Dereçiftliği Mahallesinde saat 15.00 sularında bir hayvan damında sahibinin kaynak makinasıyla çalışma yaparken çıkan kıvılcım yangına sebep oldu. Yangın başlayınca dam sahibi 200 baş kadar hayvanını dışarıya çıkarmaya çalışırken kendiside yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yangını Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 4 araç ile Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri söndürme çalışmasına başladı.

BÜYÜKŞEHRİN ARAMA KURTARMA EKİBİ LİBYA’DA

Sel felaketi nedeniyle 6 binden fazla insanın hayatını kaybettiği 10 binden fazla kişinin de kaybolduğu Libya’ya, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi üç araç ve 10 kişilik arama kurtarma ekibi gönderdi.

Gerçeğini Aratmayan Deprem Tatbikatı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin Yıldız Arama Kurtarma Birliği’nin üyesi kurtarma şampiyonu Ateş isimli köpek, eğitimlerini kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan 5 katlı 4 bloktan oluşan sitenin enkazında sürdürüyor.7/24 nöbette olan Ateş, yurt içi ve yurt dışında her canlının imdadına koşmaya hazır.

Başkan Avcı'dan Altıeylül'e Yakışan Bir Proje Daha

Altıeylül Belediyesi çalışıyor, Altıeylül yeni hizmet binasına kavuşuyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Tarım Meslek Lisesi Geleceğin Tarımını Tasarlıyor

Yaptıkları proje ve çalışmalarla Türkiye’nin üretim ve iktisadi faaliyetlerinde kilit bir rol üstlenen meslek liseleri başarılı hikâyeler yazıyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tam Kapasite Sahada

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yapılan doğalgaz ve çeşitli altyapı çalışmalarından kaynaklanan ve zamanla deformasyona uğrayan yollar için program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak yapılan asfalt yama, yağmur suyu kanalı, oluk, tretuvar kaldırım, sathi kaplama öncesi yol sağlamlığı için plentmiks temel tabaka çekimi, parke taş tamir ve begonit taş döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Vali Ustaoğlu'dan Huzurevine Sürpriz Ziyaret

Vali İsmail Ustaoğlu, Karesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

SALI PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ

SALI PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ

SERKAN SARI ; SAĞLIK HARCAMALARI VATANDAŞLARI ZORLUYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, her iki kişiden biri temel sağlık harcamalarının karşılamakta güçlük çektiğini belirterek “Toplumumuz her geçen gün fakirleşirken bir taraftan da hastalanıyor. Hastalıklarını tedavi edemiyor. Temel ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma geliyor.” dedi.

Özel Öğrencilere ‘Özel’ Ziyaret

Balıkesir’de öğrencilerin sağlıklı ortamlarda nitelikli bir eğitim almaları için çalışmalar sürdürülürken; özel eğitim ihtiyacı olan tüm öğrencilerin de eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde eğitim alabilmeleri için gerekli planlamalar yapılıyor.

Vali Ustaoğlu Yağcıbedir Diyarında İncelemelerde Bulundu

Vali İsmail Ustaoğlu ilçe programları kapsamında Sındırgı İlçesinde bir dizi temasta bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir’den Okul Bahçelerinde Temizlik

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler rotalarını, okulların bahçelerine ve mıntıkalarına çevirdi. 58 okulun bahçesini pırıl pırıl yapan ekipler, çalışmalarında devam edecek.

Toplam 2191 haber.