SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Kurtuluşun Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101 inci yıl dönümü törenlerle kutlandı.

ŞEHRİMİZİN KURTULUŞUNUN 101.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Balıkesir'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü idrak ettiğimiz bugün vesilesiyle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Siz değerli hemşehrilerimin 6 Eylül Kurtuluş Günü’nü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Burhaniye’ye Büyükşehir Eli

Şehrin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Burhaniye Koca Cami çevresindeki deforme olan yolları yeniliyor. Başkan Yılmaz, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip tektek esnafı gezerek kolaylıklar diledi.

BAŞKAN YILMAZ: “Sırtımızdan Ter Hiç Eksik Olmadı”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç ilçe başkanlarını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. AK Kadrolar, “Milletimizin her derdine deva bulana kadar durmayacak çalışacağız” mesajı verdi.

Vali Ustaoğlu Muhtarlarla Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu ‘Muhtar Buluşmaları’ uygulaması kapsamında vatandaşın elçileriyle bir araya geldi.

ZEYTİN VE İNCİR ÜRETİCİLERİNE DESTEK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en kaliteli zeytinlerini üreten Balıkesirli zeytincilere ve kalitesi Coğrafi İşaret ile tescillenmiş Havran İnciri üreticilerine, hasat sezonu öncesinde desteklerde bulunarak zeytin toplama kasası ve örtüsü ile incir kurutma kasası dağıttı.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: ‘6 EYLÜL KAHRAMAN ATALARIMIZLA GURURLANDIĞIMIZ GÜN’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Balıkesir’in kurtuluşuyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. 6 Eylül ile bütün Balıkesirliler’ in gururlandığına dikkat çeken CHP’li Akın, bir bağımsızlık destanı yazıldığını ifade etti. .

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI: KUVAYI MİLLİYENİN EN ÖNEMLİ HALKASI BALIKESİR’DİR!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir’in kurtuluş günü 6 Eylül’ün, Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin sembollerinden biri olduğunu söyledi. Serkan Sarı, “Vatanımızın kurtuluşundan Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda bir onur sembolümüz de 6 Eylül’dür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Türk Milletinin, özgürlük ve bağımsızlık yolunda en önemli halka Balıkesir’imizin kurtuluş günü kutlu olsun” dedi.

CANBEY; “BALIKESİR’İMİZİN TARIMSAL ÜRETİM DEĞERİNİ 20 YILDA 6 KAT BÜYÜTTÜK”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk İlçesi Göbel mahallesinde çiftçileri ziyaret ederek, domates hasadına katıldı. Çiftçileri dinleyen ve domates hasadı yapan işçilerle sohbet eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesir’imizin tarımsal üretim değerini 20 yılda 6 kat büyüttük. 2002’de 2 milyar lira olan tarımsal üretim değeri, bugün 13 milyar lirayı aşmıştır.” dedi. Seçim sonrası Balıkesir’in tüm ilçe ve mahallelerini tekrar ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, Susurluk ilçesi Göbel mahallesinde domates hasadı yapan üreticileri ziyaret etti, bir süre onlarla sohbet ederek çalışmalarına destek oldu.

Başkan Yılmaz’a Sevgi Seli

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Toplu Taşıma Meydanı’nda halk günü gibi yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Başkan Yılmaz’la fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlar, sorunlarını da anında çözüme kavuşturdu.

Başkan Başaran, “Milli Mücadelenin Meşalesi Balıkesir’imiz de yakıldı”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir’in kurtuluşunun 101. Yılında yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi.

Edremit Belediyesi Yeni Eğitim Öğretim Yılında da Öğrencileri Unutmadı

Edremit Belediyesi ilçe genelinde ilkokuldan başlayarak liseye kadar ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunuyor.

Yeni Karesi Konutları Canlı Bir Yaşam Alanına Dönüştü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın özverili çalışmalarıyla tamamlanan Yeni Karesi Konutları’ndan site sakinleri oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Aydınlatma, güvenlik kameraları ve çevre düzenlemeleriyle bölgeyi daha güvenli bir hale getiren Büyükşehir, oluşturduğu aktivite alanlarıyla da bölgeyi konforlu ve canlı bir yaşam alanına dönüştürdü.

Kuvay-i Milliye Şehri, Milli Takım için kenetlendi

Kuvay-i Milliye Şehri Balıkesir, Filenin Sultanları’nın tarihi zaferini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 20 ilçedeki dev LED ekranların önünde, ellerinde Türk Bayrakları’yla coşku ve heyecanla izledi.

İsmail akçay yol koşusu 15. Kez düzenlendi

Meksika 1968 Olimpiyatları’nda maraton dördüncüsü olarak Türk atletizm tarihine geçen atlet İsmail Akçay adına Altıeylül Belediyesi tarafından 15.’si düzenlenen yol koşusu; Balıkesir’de gerçekleştirildi. Altıeylül Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 12 bin 500 metrelik parkurdan oluşan 15’ncisi İsmail Akçay Yol Koşusu’nun başlangıç noktası Atatürk Stadyumu’ndan verildi. Kadınlarda 18-55 ve üstü yaş, erkeklerde 18-80 ve üstü aralığındaki yerli ve yabancı herkese açık olan yarışmaya katılım yoğun oldu.

KURTDERE’DE BAŞPEHLİVAN GÜRBÜZ OLDU

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından “Cihan Pehlivanı” Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 63’üncüsü düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı, Ali Gürbüz kazandı. Kurtdere’de CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’de sona ermiş oldu.

CENGİZ USTA AŞURE HAYRI YAPTI

Balıkesir’in, yaptığı ve sunduğu lezzetli yemeklerle ünlü ustası Cengiz Can, sahibi olduğu “Cengiz Usta Lokantası”nın önünde bir aşure hayrı verdi.

63. GELENEKSEL KURTDERELİ GÜREŞLERİ BAŞLADI

Bu yıl 63.sü düzenlenecek olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı. 3 gün sürecek olan güreşler öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlenirken, bu yıl ki güreşler CW Enerji Türkiye Yağlı Güreşleri Ligi 1. Sezon finallerine de evsahipliği yapacak.

15. İsmail Akçay Yol Koşusu 3 Eylül Günü Koşulacak

15. İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU için geri sayım başladı.

Toplam 2190 haber.